(P) Emil Ghinea, câștigătorul locului 1 la categoria H3 a Cupei Gorjului a ales lentilele Transitions®

La volan e foarte important ca nimic să nu-ți distragă atenția, nici razele puternice ale soarelui, nici schimbările bruște de la lumină puternică la umbră. O fracțiune poate avea un impact tragic, iar în cursele de Viteză în Coastă acest lucru se simte și mai puternic decât în condiții normale de condus.

De aceea, pilotul Emil Ghinea,  campion național CNVC, se bazează pe lentilele Transitions® de la Essilor, care se adaptează rapid condițiilor de lumină și meteorologice.

„Atunci când sunt într-o cursă în care fiecare secundă și fiecare viraj contează, nimic nu trebuie să-mi întrerupă concentrația. Acest lucru este destul de dificil când sunt nori sau soare puternic. De aceea mă bazez pe lentilele Transitions® de la Essilor. Astfel pot să mă concentrez doar pe mașină și traseu și să dau tot ce pot într-o cursă.”, a declarat Emil Ghinea.

 

Fie că ești șofer profesionist sau îți place să conduci doar ocazional, că porți ochelari doar în interior sau ai nevoie de ochelari de vedere permanent, lentilele Transitions® de la Essilor vin cu soluții pentru toate nevoile, de la gama Signature VII®, la XTRActive®, FLASH TO MIRROR® până la DRIVEWEAR®.

Toate acestea au în comun cea mai bună protecție față de lumina albastră, radiații UV, strălucire, zgârieturi, pete, praf, apă, dar și tehnologia Eye Protect System™ ce este acum disponibilă și pentru lentilele incolore. Eye Protect System™ este primul sistem de protecție inserat în lentilă, care absoarbe lumina albastră/violet dăunătoare și este imperceptibil datorită moleculelor care neutralizează culoarea galbenă.

O multitudine de surse emit lumină albastră dăunătoare. În interior aceasta este emisă de dispozitivele digitale, cum ar fi telefoane, tablete, televizoare și becuri fluorescente. În exterior, soarele emite de cel puțin 100 de ori mai multă lumină dăunătoare decât sursele digitale. Studiile indică o posibilă legătură între lumina albastră și problemele de vedere degenerative.

Siguranța la volan începe cu o vedere bună. Protejează-te cu lentilele Transiotions® și bucură-te de drum! Mai multe detalii despre lentilele Transitions® pe www.essilortransitions.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro