(P) Husele de sezon – cum îți asortezi telefonul cu ținutele

A devenit o modă în ultimul timp ca ținutele să fie asortate cu detaliile, accesoriile. Marii designeri propun hainele cu același print și textură cu gențile spre exemplu, un look de excepție întocmai pentru că este mai greu de potrivit. O astfel de provocare se lansează și când vine vorba de alte accesorii, cum ar fi husele pentru telefoane. Nu merită subestimate, ținând cont de necesitatea lor, de rolul practic, dar iată că va conta și designul la fel de mult.

Ediții de sezon sau cum să fii în trend cu husele pentru telefonul din dotare

Pentru că sunt ușor de schimbat, pentru că permit versatilitate și stil, pentru că sunt un efort prea mic pentru rolul lor și este de fapt mai ușor să schimbi husele de protecție decât telefonul în sine, aceste tipuri de accesorii sunt un interes constant pentru orice utilizator. Greșit să credem că poate reprezentanții masculini nu sunt atenți la astfel de detalii și mizează mai degrabă pe simplism; datorită magazinelor de specialitate ce dispun de opțiuni variate și bărbații sunt tot mai interesați de modele de huse inedite.

Pentru cunoscători sau doritori www.stifler.ro vine cu varietatea dorită de oricine. Aici se întâlnesc calitatea cu designul superb și altfel, aici sunt găzduite huse cu personalitate, expresive, dintre care fiecare în parte își poate construi un stil, își poate alege ce i se potrivește. Ediție de iarnă nu există, însă ținând cont de necesitatea ce se impune în acest sezon se prea poate să fie despre:

Huse cu suport de susținere

Poate fi vorba despre husele cu inel atașat la partea din spate, ceea ce permite să ții telefonul în mână cu mai multă siguranță pe mișcările tale. Pentru cei mai sportivi din fire opțiunea potrivită poate fi legată de husă de tip banderolă, ideală pentru a menține telefonul accesibil și fix.

Husă cu mai multe compartimentări

Pentru cei care își doresc să fie și practici și eleganți, husa telefonului poate fi de fapt integrată într-un portofel compact. Cu spații compartimentate pentru a purta tot felul de bunuri la îndemână, o husă all inclusive este de dorit. Dar la capitolul eleganţă nimic nu se compară cu extravanganţa husei mirror, cea cu efect de oglindă ce se pare că este în continuare în trenduri. Aceasta este de tip bumper, din silicon, doar partea din spate având acest aspect de oglindă. Disponibilă în variante de genul silver și gold, această husă poate fi perfectă pentru strălucirea de sezon, integrată perfect în ediția de sărbători de ce nu.

Husa magnetică, un alt stil wow al colecției de la Stifler

Cei în căutare de huse S8 Plus vor putea regăsi în cadrul magazinului stifler.ro și varianta unei huse magnetice. Aceasta arată spectaculos și totuși minimalist. Se închide în magnet și protejează telefonul prin închiderea sa etanșă; atât marginile, ecranul, cât și partea din spate sunt protejate. Este din sticlă securizată, ceea ce lasă la vedere designul original al telefonului, nu încarcă vizual și desigur este potrivit oricui, reprezentantelor feminine sau pentru bărbați cu gusturi sofisticate deopotrivă.

În completarea unui huse, foliile pentru ecran sunt un must have nu pentru design, ci pentru nevoia absolută de a menține displayul protejat.

Recomandări

O husă poate fi aleasă din varietatea de culori disponibile, după cum ne prezintă cei de la Stifler. Nu se poate spune însă că accentul mai cade atât de mult pe partea cromatică, cât mai degrabă pe detalii și design. După principiul americanilor, mai puțin este mai bine astfel că sunt preferate husele de acest gen.

În ediția de iarnă să spunem că poate de interes sunt husele lucioase, cu texturi pe măsură, cele de tip oglindă amintite, pentru că strălucirea lor se potrivește cel mai bine cu ținutele festive adoptate. Dacă ne raportăm la stilul practic, atunci se poate spune că se poartă cele texturate, husele cu perforații decorative, ce permit ca telefonul să fie ținut cu ușurință, fără risc de a aluneca printre degete.

Se poartă în fond responsabilitatea de a dota telefonul cu o husă potrivită pentru protecție. Cât despre gust, varietatea a fost mereu un aspect întâlnit și iată că și acum același lucru se poate spune. Magazinele de specialitate nu se axează numai pe un model, deci în mare parte se distinge dorința de a experimenta și în acest sector.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro