10 produse bronzante pentru acele momente când vrei să arăți ca o zeiță a verii

Suntem abia la jumătatea lunii mai, însă temperaturile din termometre sunt demne de un început de vară. Deja ne gândim la mare, la plajă, la miros de sare în păr și piele bronzată. Acea nuanță ușor mai închisă a pielii ne subțiază obrajii și ne pune în evidență pomeții, iar pentru aceste două beneficii merită să îi dedicăm un articol. Ți-am pregătit 10 produse bronzante pentru acele momente când vrei să arăți ca o zeiță a verii.

Știm deja că nu este sănătos să stăm cu orele la plajă pentru a obține un bronz natural. Ți-am prezentat aici 10 reguli pentru aplicarea autobronzantului, însă, uneori, nu ne place să ne asumăm bronzul pe termen lung. Tocmai de aceea, pudrele bronzante sunt aliatul tău atunci când îți dorești un look de zeiță a verii, însă doar pentru o seară. Am selectat cele mai bune produse și ți le prezentăm în galeria foto de mai sus.

Produse bronzante pentru un machiaj în tendințe

Tendințele de machiaj ale sezonului cald includ întotdeauna, fără excepție, produsele bronzante. Acestea ne oferă acel healthy glow al pielii, în timp ce ne sculptează armonios pomeții și ne dau acel aer relaxat al zilelor petrecute la plajă. Pudrele bronzante nu implică un angajament serios, tocmai pentru că le poți demachia la finalul zilei.

Descoperă recomandările noastre de produse bronzante din galeria foto de mai sus!

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro