20 de moduri inedite de a purta agrafele

Agrafele de păr, oricât de practice ar fi, sunt considerate un accesoriu de păr extrem de plictisitor. Îți schimbăm această părere chiar acum: aceste 20 de coafuri demonstrează cât de spectaculoase pot fi dacă știi cum să le porți!

Știm, la prima vedere nu sunt chiar cele mai sexy accesorii de păr. În plus, agrafele de păr parcă între orice record când vine vorba de pierderea lor: oricât de multe ai avea, tot nu găsești niciuna atunci când ai nevoie de ele. Însă după ce vei vedea ce coafuri spectaculoase poți obține cu ele, vei avea mai mare grijă de ele.

A fost o perioadă plină de prezentări de modă care ne-au inspirat și ele sunt responsabilele pentru redescoperirea iubirii noastre pentru agrafe. La show-urile Maki Oh și Sally La Pointe agrafele au fost folosite pentru mai mult decât pentru a fixa un coc: coafurile realizate cu ele pot fi numite cu ușurință „artă cu agrafe”.

coafuri cu agrafe
Coafură cu agrafe din prezentarea Sally LaPointe SS 2018 la NYFW

Am devenit instantaneu obsedate de coafurile cu agrafe, așa că am pornit în căutarea celor mai cool și inedite moduri de a le purta. Și ce loc mai bun pentru inspirație modernă decât Instagram-ul? Am strâns la un loc 20 de look-uri care ne-au cucerit și ți le prezentăm în galeria foto!

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro