Acest ulei natural nu lipsește niciodată din portfardul lui Meghan Markle

Încă de când am aflat despre logodna ei cu Prințul Harry, am răscolit Internetul pentru a afla totul despre Meghan Markle. În căutarea noastră am descoperit pasiunea ei pentru un ulei natural foarte popular, pe care îl consideră un remediu universal și care sigur îți va fi de ajutor și ție!

Deși are anumite produse de beauty pe care se bazează mereu, se pare că Meghan Markle nu spune nu nici alternativelor naturiste. Într-un interviu acordat publicației Allure în 2014, Meghan a mărturisit că poartă mereu cu ea un ulei natural, pe care îl consideră un „leac universal”. „Lucrul fără care nu pot trăi atunci când călătoresc este un recipient mic cu ulei de arbore de ceai. Nu este cel mai extravagant produs, dar dacă te tai, te ciupește un țânțar sau îți apar coșuri, acesta este leacul meu universal.”

Are toate motivele să se încreadă în acest ulei miraculos. Uleiul de arbore de ceai are puternice proprietăți calmante și antibacteriene, ceea ce îl face foarte potrivit pentru tratarea acneei, iritațiilor, infecțiilor, pielii uscate, mătreții sau psoriazisului, poate fi folosit și ca deodorant natural, îndepărtând mirosurile neplăcute.

Foto: Hepta

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro