Află secretele unui look fabulos ca al lui Heidi Klum

Da, are 40 de ani şi arată incredibil! Heidi Klum este una dintre cele mai hot femei ale momentului. Faptul că a ştiut să aibă grijă de propriul corp şi propria imagine de-a lungul întregii sale cariere, a constituit unul din elementele pentru care a fost tot timpul recunoscută drept un beauty icon.

Da, are 40 de ani şi arată incredibil! Heidi Klum este una dintre cele mai hot femei ale momentului. Faptul că a ştiut să aibă grijă de propriul corp şi propria imagine de-a lungul întregii sale cariere, a constituit unul din elementele pentru care a fost tot timpul recunoscută drept un beauty icon. Şi cum Heidi nu e egoistă, aceasta ne împărtăşeşte câteva dintre trucurile ce o ajută să fie întotdeauna o apariţie absolut fabuloasă!

Unul dintre cele mai importante aspecte de care vedeta ţine cont îl reprezintă protecţia solară:  “De-a lungul întregii cariere, am învăţat să mă feresc de soare. Un bronz minunat dureaza două sau trei săptămâni, după care păleşte… dar soarele este atât de periculos încât nu merită riscul! Zi de zi îmi dau copiii cu loţiune cu protecţie solară înainte de a-i duce la şcoală sau de a-i lăsa să se joace afară; deja a devenit rutină, iar ei au înţeles.”

Heidi ne recomandă ca, atunci când ne punem problema înaintării în vârstă, să ne gândim în perspectivă şi la întregul corp: “ Trebuie să te gândeşti la întregul tău corp, atunci când te gândeşti că îmbătrâneşti, nu doar la chip, pentru că nu doar el va suferi modificări! În general, trebuie să fii foarte atentă, în primul rând, ce mănânci. Eu, spre exemplu, beau câte un pahar de lapte în fiecare zi la cină, iar atunci când eram însărcinată beam câte un litru zilnic. Antrenorul meu ar putea spune că sunt nebună, însă pentru mine chiar funcţionează!”

Deşi are mare grijă de aspectul său, trebuie să recunoaştem că vedeta s-a născut sub o stea norocoasă şi că natura a fost mereu de partea sa: “Nu am avut vergeturi nici în timpul sarcinii şi nici după! Iar pentru asta, pur şi simplu, nu a fost nevoie să mă cremuiesc non-stop!”

Modelul recunoaşte că are şi o viaţă foarte activă, mai ales când vine vorba de familie, lucru extrem de important atât pentru starea de bine a organismului, cât, mai ales pentru starea psihică şi atitudine: “Sunt o fire destul de energică şi, de asemenea, am copii adorabili care sunt… copii şi cărora nu le pasă că am născut de curând; ei vor să primească atenţie iubire şi să vină să se alinte în patul “lui mami” dimineaţa devreme. Aşadar, familia îmi este principalul rezervor de energie, toate jocurile şi zarva din casă îmi dau o forţă incredibilă. Viaţa mea alături de copii şi soţ este minunată!”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro