Cara Delevingne are un nou look și este perfect pentru festival (dacă ai părul scurt)

Adorăm versatilitatea Carei Delevingne și faptul că își schimbă look-ul cu atât de mult curaj. A trecut cu ușurință de la păr lung la păr scurt, iar acum are un nou look. Într-o fotografie realizată pentru o campanie publicitară, Cara a afișat un wet look realizat pe un bob scurt.

Noul look al Carei Delevingne este perfect pentru festival, dacă ai părul scurt. Credeai că tipul de coafură numit wet look poate fi realizat numai pe părul lung sau mediu? Nimic mai neadevărat! Dovada este chiar fotografia publicată de Cara pe Instagram, în colaborare cu Puma.

Cara Delevingne are un nou look

Time to raise the bar. The #Muse Cut-Out launches May 19th. @PUMA #ad

A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne) on

În ultima perioadă, ne-a obișnuit cu freza ei băiețească, extrem de scurtă. În campania realizată de Puma, Cara Delevingne are un nou look, despre care bănuim că este o perucă.

În orice caz, coafura din fotografie pare să fie un bob scurt stilizat prin metoda wet look, și arată fabulos. Este un exemplu excelent de coafură pentru festival, în cazul în care ai părul scurt și îți lipsea complet inspirația la capitolul styling.

Alegerile Carei în materie de păr sunt mereu o inspirație pentru noi. Cara Delevingne și-a vopsit părul mov pentru Met Gala 2018 și iată ce legătură a avut cu tematica evenimentului. Fotomodelul este un adevărat cameleon, iar adevărul este că e simplu să îți schimbi lookul atât de des, atunci când orice îți vine bine. Noi ne declarăm cucerite de coafura Carei în reclama realizată pentru Puma, și credem că este o inspirație minunată pentru festivalurile verii. Tot pentru festival ți-am pregătit și acest mic ghid cu produse noi de machiaj, pentru ca tu să poți obține un look cât mai creativ și mai vesel.

(Pssst!, dacă ai părul lung, aruncă și aici un ochi: 6 coafuri noi de festival, ca să dai uitării coronița cu flori)

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro