Cele 5 reguli de beauty ale lui Michael Kors pentru muzele sale

Modelele lui Michael Kors arată întotdeauna impecabil atunci când defilează pe podium. Designerul face tot posibilul pentru ca ținutele și acesoriile create de el să fie completate de machiajele și coafurile potrivite. Perfecțiunea este importantă pentru el, așa că nu este de mirare că Michael Kors are 5 reguli de beauty extrem de stricte.

Când vine vorba de muzele sale, marele designer nu lasă de la sine. Ele trebuie să fie cu adevărat prezentabile și să respecte anumite standarde. Iată care sunt cele 5 reguli de beauty ale lui Michael Kors, potrivit Vogue.

5 reguli de beauty de la Michael Kors

1. Trebuie să ai în geantă trei lucruri esențiale

„Muza mea trebuie să arate întotdeauna revigorată, așa că mereu va avea la ea autobronzant, pentru un aspect sănătos. Întotdeauna va avea un ruj neutru fabulos în geanta ei, și trebuie să aibă mereu parfumul la ea – este semnătura ei, îi schimbă dispoziția. Acestea sunt cele trei lucruri esențiale din geanta unei muze, fie că merge la sala de fitness, fie că merge la birou, fie că iese seara”.

2. Nu fi prea atentă cu machiajul pleoapelor

„Cred că este ceva aparte să îți lași machiajul ochilor să se șteargă. Ador idea rămășițelor de eyeliner sau rămășițelor de mascara. Așa că, știi ce? Aplică-le la începutul zilei și apoi lasă-le în pace”.

3. Poartă întotdeauna parfum

„Muza mea nu este timidă atunci când se dă cu parfum. Nu este una dintre acele femei care „pulverizează și merg prin vaporii de parfum”. Ea se va juca cu el [parfumul], în funcție de unde merge. Este suficient de deșteaptă să știe că este ca un fel de accesoriu. […] Dacă te duci la sală, poate că pulverizezi doar în spatele genunchilor, dar dacă mergi la o întâlnire sau la un club, poate că vei pulveriza pe toate zonele importante”.

4. Fii și minimalistă, și maximalistă

„Întotdeauna există un yin și un yang. Dacă porți un machiaj extravagant la ochi, atunci restul feței trebuie să fie curată, ori dacă porți culoare intensă pe buze, atunci nu pui nimic la ochi. Cred că întotdeauna există această luptă pentru echilibru care face tot ceea ce realizez să pară foarte Michael Kors. Poți purta cei mai extravaganți pantaloni cu mărgele, cu o bluză”.

5. Adaugă puțin auriu

„Auriul este o tematică recurentă în tot ce face. Cred foarte mult în transformare. Cred că, cu ajutorul produselor de beauty și cu ajutorul alegerilor corecte în materie de modă, brusc te simți diferit. Te uiți în oglindă și ai o bucurie în pas. Auriul te transformă. Dacă pui puțin auriu pe față, te luminezi. Ce poate face un cercel auriu în vecinătatea chipului tău? Este incredibil. Nu cred că se potrivește doar pentru seară. Nu cred că este doar pentru covorul roșu. Chiar și dacă porți pur și simplu teniși aurii. Ador ce face auriul. Este optimist, este distractiv și este glamorous. Toată lumea arată bine în auriu”.

Cele 5 reguli de beauty ale lui Michael Kors nu sunt deloc greu de respectat. În plus, odată ce le vei pune în aplicare, vei observa că te vei simți mai bine în propria ta piele, și vei căpăta un plus de încredere în sine.

Foto: Hepta

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro