Cine spune că ești mai puțin glam dacă folosești un șampon obișnuit?

În lumea editorilor glamourous și a influencerilor de beauty, standardele sunt ridicate. Așa că nu o singură dată am auzit povești din partea colegelor mele, care au fost „certate” pentru că folosesc anumite produse mai ieftine, care se găsesc la orice magazin. Însă cine spune că ești mai puțin glam dacă folosești, de exemplu, un șampon obișnuit?

Într-un articol recent scris pentru Vogue, scriitoarea Patricia Garcia povestește cum una dintre prietenele ei care a venit în vizită a trebuit să-i folosească șamponul și a fost șocată de faptul că nu era vorba de niciun brand profesional de nișă, ci de foarte accesibilul Tresemmé.

Însă de ce există această prejudecată potrivit căreia trebuie neapărat să cheltuiești foarte mulți bani pe produse dacă vrei să fii glamorous? În fond, frumoasa actriță Gisele Bündchen a devenit recent imaginea Pantene, un brand accesibil oricărui buzunar. Și vreau să vă mărturisesc că nu este singura care preferă acest șampon, în ciuda faptului că ar putea folosi unul infinit mai scump. Fotomodelul Jacquelyn Jablonski îl adoră: „Îmi plac șamponul și balsamul Pantene, pentru că părul meu este foarte drept iar acestea îi dau mai mult volum”.

Designerul de bijuterii Pamela Love folosește, de asemenea, un brand destul de ieftin. „Apelez mereu la șamponul Herbal Essences atunci când părul meu este uscat, electrizat sau pur și simplu greu de aranjat. Miroase minunat și chiar reușește să îmblânzească părul”, mărturisește ea. Iar despre Pamela cu siguranță nu se poate spune că nu este o femeie glam.

Până la urmă, este vorba de o alegere personală, și de modul în care firul de păr reacționează la anumite ingrediente din formula respectivă. Ba chiar unele șampoane destul de ieftine pot avea la bază aceleași tehnologii și aceiași polimeri precum corespondentele lor de nișă. Așa că dacă v-ați găsit un șampon preferat cu care părul se împacă de minune, dar care nu se încadrează în categoria vreunui brand profesional, purtați-l cu mândrie! Sunteți glam atunci când părul vostru este corect îngrijit, indiferent de produsele pe care le folosiți.

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro