Critics' Choice Awards 2018: cele mai frumoase machiaje și coafuri de pe covorul roșu

La Critics’ Choice Awards 2018, covorul albastru a fost gazda celor mai fastuoase apariții. Ca de obicei, ochii noștri au fost ațintiți asupra coafurilor și machiajelor alese de celebrități pentru a ți le prezenta acum pe cele mai inspirate dintre ele!

La doar o săptămână după ce ne-am delectat cu aparițiile rafinate și pline de eleganță purtate de celebrități la Globurile de Aur 2018, a venit momentul pentru o nouă doză de inspirație de beauty. Deși nu atât de pretențioasă și elegantă precum gala de săptămâna trecută, festivitatea Critics’ Choice Awards este ocazia perfectă pentru a admira o mulțime de machiaje și coafuri cât se poate de glam.

Celebritățile au ales un stil mai soft și mai relaxat pentru look-ul lor. Coafurile elaborate au fost schimbate pentru bucle și valuri lejere, iar machiajele au fost naturale, doar cu tușe discrete de eyeliner sau cu accent pe buze. Rujul roșu a fost foarte popular printre alegerile actrițelor, însă nici nuanțele nude nu aveau cum să lipsească. La capitolul coafuri, ne-au atras atenția accesoriile pentru păr, prezente în look-urile actrițelor: Margot Robbie și-a accesorizat cocul simplu cu o panglică de catifea, iar Skyler Samuels a a ales două stele cu pietre prețioase pentru a da un plus de eleganță coafurii.

Dar cum imaginile vorbesc cel mai bine, te invităm în galeria foto să descoperi mai frumoase machiaje și coafuri purtate de celebrități la Critics’ Choice Awards!

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro