Cum identifici corect forma feței tale: 3 pași siguri pentru a afla răspunsul

Îți alegi tunsoarea în funcție de ea, îți conturezi și îți iluminezi fața ținând cont tot de ea sau îți alegi ochelarii de soare în funcție de aceeași trăsătură importantă – forma feței. Însă înainte de toate – cum știi că ai identificat-o corect?

Sunt câteva aspecte legate de corpul tău pe care este crucial să le cunoști, iar forma feței este una dintre ele. Poate că pare un detaliu insignifiant, însă faptul că știi că fața ta este rotundă, ovală, pătrată sau orice altă formă te poate ajuta să faci alegeri mai bune și care te vor pune mai bine în valoare, cum ar fi tunsoarea sau machiajul.

Însă cum îți dai seama exact ce formă a feței ai? Dacă stai să le studiezi pe toate și apoi îți analizezi fața în oglindă, fie este greu să te hotărăști la o singură formă, fie parcă nici una nu seamănă. Știm, și noi ne-am regăsit în această situație. Însă odată ce am aflat sfaturile potrivite, totul a devenit dintr-odată mult mai clar.

Îți împărtășim și ție cei 3 pași care te vor ajuta sigur să îți identifici corect forma feței. Descoperă-i în galeria foto și apoi poți pleca în căutarea tunsorii perfecte cu siguranța că te va avantaja dacă ții cont de forma feței.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro