Cum obții o coafură rezistentă la umiditate

Umiditatea este cel mai mare dușman al nostru pe timpul verii. Ne electrizează părul și ajungem să arătăm dezastruos la doar câteva minute după ce ne-am coafat. Ce este de făcut? Cu ajutorul câtorva produse de calitate, poți obține rezultate de durată. Iată cum obții o coafură rezistentă la umiditate.

Dacă părul tău are tendința de a se electriza, știi deja că umiditatea este de vină pentru acest fenomen. Cum obții o coafură rezistentă la umiditate? Cu ajutorul unor produse potrivite pentru tine, dar și cu ajutorul câtorva trucuri ale hairstiliștilor.

Cum obții o coafură rezistentă la umiditate

O adevărată pasionată de beauty are „armele” necesare întotdeauna. Mai jos, îți explicăm de ce ai nevoie pentru a obține o coafură rezistentă la umiditate.

Folosește un șampon fără sulfați

În primul rând, dacă vrei ca părul tău să nu fie distrus de umiditate, trebuie să folosești un șampon fără sulfați. Sulfații sunt responsabili pentru electrizarea părului, așa că asigură-te că produsul cu care îl speli nu are așa ceva pe lista de ingrediente. Ți-am recomandat două variante în galeria foto de mai sus.

Folosește un balsam hidratant

Părul tău se electrizează în momentul în care devine deshidratat. De aceea, trebuie să folosești un produs care să îi ofere hidratare intensă pe o perioadă îndelungată de timp. Alege un balsam hidratant, însă unul potrivit pentru tipul tău de păr.

Aplică un tratament anti-umiditate

Unul din pașii esențiali pentru a obține o coafură rezistentă la umiditate este să aplici un produs care acționează exact astfel. Aplică pe părul tău un tratament anti-umiditate, precum cele pe care ți le-am recomandat în galeria foto de mai sus.

Ține föhnul îndreptat în jos când usuci părul

Pentru a disciplina firele de păr electrizate, este recomandat să ții föhnul îndreptat în jos atunci când usuci părul. Folosește un concentrator și îndreaptă-l cel mult diagonal cu fața în jos. Astfel, firele de păr vor rămâne culcate după uscare.

Aplică un fixativ puternic

Un pas crucial care te ajută să obții o coafură rezistentă la umiditate este aplicarea unui fixativ. Optează pentru cele anti-electrizare, și nu pulveriza în exces – altfel, riști ca părul tău să își piardă textura și mișcarea naturale și să pară prea încărcat.

Urmează toți acești pași dacă vrei să obții o coafură rezistentă la umiditate, și nu uita să intri în galeria foto de mai sus. Acolo vei găsi produsele de care ai nevoie pentru un hairstyling reușit și rezistent.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro