Cum știi dacă folosești peria corectă pentru tipul tău de păr

Peria de păr este un produs de bază în kit-ul oricărei femei și probabil de aceea nici nu acordăm importanță alegerii ei. Însă te-ai gândit că ea ar putea fi motivul pentru care ești nemulțumită de aspectul părului tău? Uite câteva sfaturi care te vor ajuta să alegi peria corectă în funcție de tipul tău de păr!

Părul tău este mereu electrizat, se încurcă foarte repede sau este fragil? Sigur ai crezut că este ceva în neregulă cu produsele de îngrijire și ai căutat unul care să rezolve problema, însă înainte de toate ia în calcul cel mai banal lucru: folosești o perie de păr potrivită?

Să recunoaștem: cel mai adesea alegem peria de păr în funcție de aspectul ei și nu ne gândim cum ne poate influența sănătatea părului. Însă te-ai gândit vreodată de ce există atâtea forme, dimensiuni și tipuri de peri la periile existente pe piață? Este clar că alte criterii ar trebui să ne ghideze în alegerea periei de păr.

Evident, ne putem ghida după scopul pentru care avem nevoie de ea, însă acum nu vorbim de asta, ci vrem să lămurim cum alegem corect peria de păr pe care o folosim zilnic pentru descurcarea părului. În acest caz, criteriul după care trebuie să te ghidezi este tipul părului tău. Este fin și subțire sau gros și aspru? Drept sau creț?

Pentru a afla ce perie să alegi pentru fiecare tip de păr, răsfoiește galeria foto de mai sus și află sfaturile experților. Vei fi uimită să vezi ce greșeli ai făcut până acum!

Foto: Shutterstock

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro