Ellie Goulding a scăpat de acnee cu o schimbare de dietă

Unii cred că zahărul este vinovatul pentru pielea cu acnee, însă Ellie Goulding susține că a scăpat de coșuri cu o schimbare de dietă puțin diferită. Cântăreața a dezvăluit că „viața ei s-a schimbat” de când și-a schimbat stilul alimentar și că pielea și părul ei nu au arătat niciodată mai bine. 

Ellie Goulding a decis, în urmă cu mulți ani, că este nevoie de schimbare în regimul ei alimentar. De când a eliminat anumite alimente din dieta ei zilnică, artista susține că a scăpat de acnee și că aspectul părului ei s-a îmbunătățit vizibil.

Dieta care a scăpat-o pe Ellie Goulding de acnee

Oricare dintre noi am făcut la un moment dat greșeala să credem că eliminarea tuturor carbohidraților ne va ajuta să slăbim. Chiar și Ellie Goulding. Însă, ulterior, cântăreața a descoperit că nu acesta este secretul unui trup sănătos.

„La începutul carierei mele țineam acea dietă fără carbohidrați, care am crezut că mă va ajuta să mă mențin slabă. Trebuia să încap în cele mai mici rochii și să fiu fotografiată constant. Este ciudat, pentru că îmi lansam muzica și obțineam respect, iar apoi am realizat că oamenii începeau să fie interesați de mine din complet alte motive, cum ar fi felul în care arătam”, a relatat Ellie, potrivit Female First.

„În ultimii câțiva ani, am început să fiu vegetariană din nou, iar asta mi-a schimbat viața. Rareori îmi apar coșuri și părul meu nu a fost niciodată atât de sănătos. Este foarte greu să găsesc motive să mănânc carne din nou. Este periculos să te împrietenești cu mine, pentru că vei deveni probabil și tu vegetarian/ă!”, a explicat cântăreața.

Deși a trecut la o dietă mai sănătoasă, Ellie a mărturisit că uneori îi place să mănânce de la fast food. „Cu siguranță mănânc fast food, dar McDonald’s nu e în capul listei mele, deși au scos un burger vegan și îi respect pentru asta. Sinceră să fiu, depinde cât de beată sunt, pentru că nu știi niciodată – dar nu mănânc carne”, a mai spus ea.

Iar pentru că este atât de mulțumită de stilul ei de viață, Ellie a recunoscut că încearcă să îl convingă și pe iubitul ei, Caspar Jopling, să devină vegetarian. „Încerc să devin vegană, sunt vegetariană de șase ani. Am fost vegetariană și în adolescență. Cu siguranță nu voi mai mânca niciodată pește sau carne… iubitul meu este un carnivor înrăit. El vine dintr-un mediu de fermă, însă a încetat să mai mănânce carne timp de o lună. A spus că s-a simțit mai bine. Din păcate, nu l-am convins să rămână vegetarian, dar apreciază acest stil de viață. Adesea mergem la o grămadă de locuri vegetariene”, a explicat Ellie Goulding.

Iar dacă dieta lui Ellie Goulding pentru a scăpa de acnee nu pare a funcționa în cazul tău, iată cum scapi de acneea la adulți. Nu trebuie neapărat să fii vegetarian pentru a te bucura de beneficiile acestui stil de viață asupra pielii tale. Iată ce fructe poți adăuga în apa de băut pentru un ten frumos!

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro