Jared Leto a arătat ca Isus la Met Gala 2018

Seara trecută a avut loc cel mai important eveniment din calendarul anual al modei: Met Gala. Dress code-ul a fost extrem de ofertant, fiind inspirat din tematica expoziției Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination de la Metropolitan Museum of Art. Iar dacă unele vedete au ignorat complet tema, altele au dus-o la extrem. Jared Leto a arătat ca Isus Hristos la Met Gala 2018.

Accesoriile de insipirație religioasă au fost ultra purtate pe covorul roșu la Met Gala 2018. Coroana purtată de Jared Leto pe cap a creat o asemănare izbitoare între el și Isus Hristos, accesoriul fiind inspirat chiar din coroana de spini despre care se spune că i-a fost pusă pe cap lui Isus când acesta era răstignit pe cruce.

Jared Leto a arătat ca Isus Hristos la Met Gala 2018

 

Recunoaștem, ne-a fost greu să găsim o fotografie cu Jared Leto în care el să nu aducă măcar puțin cu Isus Hristos. Părul lung și barba stufoasă fac parte din look-ul său permanent. Totuși, la Met Gala 2018, acesta a fost dus la extrem și accesorizat ca atare, actorul având ocazia să completeze asemănarea cu personajul religios.

Iar dacă Jared Leto s-a „costumat” în Isus la Met Gala 2018, Rihanna a purtat o ținută inspirată din hainele papale. Vezi aici toate ținutele de la Met Gala 2018.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro