Kylie Jenner a fost criticată pentru că i-a pus cercei în urechi fiicei sale

Kylie Jenner este mămică de numai cinci luni și pare că orice decizie pe care o ia în legătură cu fiica ei va fi intens analizată de public. De data aceasta, Kylie Jenner a fost criticată pentru că i-a pus cercei în urechi fiicei sale.

Inițial, Kylie Jenner a spus că nu va mai publica fotografii cu Stormi. Proaspăta mămică nu s-a putut abține, însă, și le-a arătat fanilor momente adorabile cu ea și fiica ei pe Snapchat sau Insta Story. Fanii au observat, în una dintre aceste postări, un detaliu legat de urechile lui Stormi, iar Kylie Jenner a fost criticată pentru că i-a pus cercei fiicei sale de cinci luni.

Kylie Jenner, criticată pentru că i-a pus cercei fiicei sale

Ai crede că nu este un lucru chiar atât de grav ca o mămică să îi pună cercei fiicei sale. Totuși, Kylie Jenner nu este o mămică obișnuită, ci una care are peste 111 milioane de followeri pe Instagram. Este privită atent sub lupă de public, iar fiecare decizie a ei poate fi oricând criticată. De data aceasta, Kylie Jenner a fost criticată pentru că i-a pus cercei fiicei sale, care are numai cinci luni.

THIS IS SO CUTE 7/11/18

A post shared by Kylie Jenner (@kyliesnapchat) on

Kylie a publicat un mic clip în care a surprins un moment de tandrețe dintre ea și Stormi. Clipul a fost ulterior preluat de o pagină creată de fanii vedetei, iar rubrica de comentarii s-a umplut de critici. Ulterior, fanii au început să vorbească pe Twitter despre cum Kylie Jenner i-a făcut găuri în urechi fiicei sale de cinci luni.

„Nuuu, de ce i-a făcut Kylie Jenner găuri în urechi fiicei sale de cinci luni?”, a scris o utilizatoare.

https://twitter.com/HannahAija/status/1017412020780523522?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1017412020780523522&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.teenvogue.com%2Fstory%2Fkylie-jenner-criticized-stormi-pierced-ears

„Mă întristează cum Khloe și Kylie le-au făcut găuri în urechi bebelușelor lor deja, doar lăsați-le să și le facă singure atunci când cresc”, a fost o altă postare pe Twitter.

Pe e altă parte, au existat și anumite voci care i-au luat apărarea proaspetei mămici și nu au considerat că a făcut o greșeală. „De ce o linșează oamenii pe Kylie Jenner pentru că i-a făcut găuri în urechi lui Stormi? Mie mi-au fost găurite urechile înainte să am un an pentru că atunci când ești bebeluș este mai puțin dureros și copilul nu își va aminti durerea”, a scris o internaută, pe Twitter.

Cerceii pe care Kylie i-a ales pentru fiica sa par a fi extrem de delicați și cel mai probabil din aur.

cutie 7/11/18

A post shared by Kylie Jenner (@kyliesnapchat) on

Cu toate acestea, Kylie Jenner a fost intens criticată pentru că i-a pus cercei în urechi fiicei sale, la o vârstă atât de fragedă. Kylie nu este prima vedetă pe care internauții au pus-o sub lupă în ceea ce privește creșterea copilului ei. Chrissy Teigen are răspunsul perfect pentru persoana care a criticat-o că nu are grijă corect de fiul ei.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro