Lorde s-a săturat să primească sfaturi despre tratarea acneei iar noi o susținem

Dacă te lupți deja de ani de zile cu acneea, probabil că nu te mai ating cu nimic sfaturile pe care le primești gratuit de la ceilalți. Ai încercat deja toate tratamentele și cremele posibile, te speli suficient de des pe față și ai tenul hidratat, însă toate cele enumerate nu te-au scăpat de coșurile încăpățânate.

Lorde trece exact prin aceste lucruri, iar acum s-a săturat să mai primească păreri nesolicitate de la toată lumea în legătură cu tratarea acneei. Cântăreața a postat pe Instagram imagini cu ea în timp ce se afla la o ședință de terapie cu lumină. De aici, rubrica ei de comentarii s-a umplut de sfaturi.

„Serios acum, acneea este îngrozitoare. Dar știți ce mai este îngrozitor? Când suferi de acnee de ani de zile, ai încercat toate medicamentele, toate lucruruile, și oamenii încă îți spun: „Știi ce a mers pentru mine? Hidratarea”, a spus apoi artista, într-un video publicat pe Instagram Stories.

Tot în stories a dezvăluit și rețetele pe care le primește fără să le ceară. „Fă-ți o mască din miere, iaurt grecesc și avocado! Tot ce trebuie să faci este să cumperi un scrub cu piersică! Uleiul de cocos, secretul este uleiul de cocos!”, a spus ea, ironizând sfaturile primite. Iar ce o deranjează cel mai mult pe Lorde sunt acei oameni care cred că, deși cu toții avem acum acces la internet și informații de skincare, acneea este o consecință a faptului că persoanele respective nu se spală pe față. Nimic mai neadevărat!


„Pentru toată lumea care are pielea problematică – adică chiar problematică, nu doar acel tip de piele pe care te poți da cu o cremă scumpă timp de câteva zile, iar situația se va îmbunătăți – vă simt suferința. Vom trece peste, o vom face, vă promit”, a încheiat Lorde.

Foto: Hepta

 

Taguri:
,
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro