Meghan Markle și-a vopsit părul (iar schimbarea este extrem de subtilă!)

Meghan Markle și-a vopsit părul, iar noi nu ne-am putut abține să admirăm noul ei look. Deși schimbarea este una extrem de subtilă, este extrem de elegantă și o prinde minunat! Mai mult decât atât, schimbarea de look a lui Meghan este perfectă pentru acelea dintre noi care au părul închis la culoare și vor ceva nou.

Dacă acum câteva luni, Kate Middleton a dat startul schimbărilor de look în familia regală, a venit rândul viitoarei soții a Prințului Harry să facă o schimbare. Meghan Markle și-a vopsit părul, iar noile ei șuvițe în nuanțe roșiatice subtile vor arăta minunat sub soarele de primăvară.

Meghan Markle și-a vopsit părul în nuanțe roșiatice

Noul look al lui Meghan Markle nu este unul extravagant, și ar putea trece neobservat. Totuși, cum puteam trece cu vederea această schimbare minunată? Meghan Markle și-a vopsit părul în nuanțe roșiatice, care arată mai mult ca niște reflexii. Deșii sunt mult mai vizibile la lumină puternică, le-am putut observa și în câteva fotografii de la un eveniment la care ea și Prințul Harry au participat recent.

Meghan Markle și Prințul Harry au fost prezenți în Birmingham pentru a sărbători Ziua Internațională a Femeii.  În fotografiile de la eveniment au fost observate pentru prima dată șuvițele roșiatice ale fostei vedete Suits. „Culoarea lui Meghan arată naturală, sănătoasă și este ușor de întreținut”, a explicat Rona O’Connor, hairstylist care a lucrat cu vedete precum Blake Lively, Debra Messing și Bella Thorne. Rona susține că noile sale șuvițe îi oferă volum: „Permit părului să reflecte dimensiune, mai ales în cazul brunetelor, când părul are tendința de a părea plat”.

Pe noi ne-a convins schimbarea ei de look, perfectă pentru primăvară. Descoperă fotografiile din care am observat că Meghan Markle și-a vopsit părul în galeria foto de mai sus.

Foto: Hepta/Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro