Motivul fascinant pentru care personajul lui Anne Hathaway în Ocean's 8 poartă manichiură french

De când a apărut trailerul oficial al filmului Ocean’s 8, suntem nerăbdătoare să îl vedem pe marile ecrane. Printre actrițele pe care le vom revedea în producția cinematografică se numără Cate Blanchett, Anne Hathaway, Sandra Bullock, rihanna, Sarah Paulson, Mindy Kaling și Awkwafina.

Dar să vorbim puțin despre personajul lui Anne Hathaway în Ocean’s 8, Daphne Kluger. Anne joacă rolul unei femei ideale. Este faimoasă, sexy și suficient de fashionable pentru a găzdui Met Gala. Totuși, ce se întâmplă cu unghiile ei? Poartă o manichiură french care nu pare deloc a fi alegerea potrivită pentru o femeie atât de stilată.

Anne Hathaway a ales manichiura personajului ei din Ocean’s 8

Daphne Kluger este un personaj care lasă faima să i se urce la cap și nu ratează niciodată ocazia de a-și arăta superioritatea. Obișnuiește să dea ordine celor din jur și nu se mai oprește din vorbit despre prețul diamantelor pe care le poartă, așa că deși pare a fi femeia ideală, caracterul ei este cu siguranță un defect.

De ce manichiura franțuzească? Așa cum notează editorul GLAMOUR US, manichiura french a început să fie considerată acceptabilă pentru baluri sau nunți, însă este adesea considerată puțin cam… tacky, cum spun englezii, adică lipsită de stil. Dacă vrei să optezi pentru ceva clasic și care nu se va demoda niciodată, atunci cea mai bună alegere este o nuanță nude sau roz pal.

Anne Hathaway a ales manichiura personajului ei din Ocean's 8
Anne Hathaway a ales manichiura personajului ei din Ocean’s 8

Adevărul este că Anne Hathaway însăși este cea care a ales manichiura personajului ei din Ocean’s 8. „Asta a fost alegerea lui Anne”, a dezvăluit Louise McCarthy, cea care conduce departamentul de makeup. „Anne a simțit că acest timp de unghii care par ieftine sunt ceea ce Daphne Kluger ar crede că este foarte classy și elegant. Anne știe cum vrea să fie personajele sale, așa că este întotdeauna minunat să vorbesc cu ea despre beauty”, a declarat McCarthy.

Iar manichiura french nu a fost singurul lucru pe care Anne Hathaway l-a cerut pentru personajul ei din Ocean’s 8. Actrița a vrut ca unghiile să fie lungi. „Sunt o alegere minunată pentru că sunt prea lungi! Nu poate face nimic cu ele. Sunt aceste unghii ridicole cu care încerci să iei lucruri în mână, dar nu poți. Cred că chiar a intrat în personaj. Kluger este un personaj foarte distractiv de pus în scenă”, a concluzionat Louise McCarthy.

Foto: Northfoto/Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro