Sandra Bullock a recunoscut că și-a făcut un tratament bizar cu celule din prepuț de bebeluș

În urmă cu puțin timp, Sandra Bullock explica apariția ei de la Premiile Oscar 2018, clarificând că nu și-a făcut intervenții chirurgicale la nivelul feței și dezvăluind motivul pentru care chipul ei arăta diferit. Deși nu a apelat la bisturiu pentru aspectul extrem de tânăr al tenului ei, Sandra Bullock a recunoscut că și-a făcut un tratament facial numit penis facial.

Cine nu și-ar dori să arate ca Sandra Bullock la 53 de ani? Tenul este greu de întreținut și trebuie răsfățat cu tratamente sofisticate pentru a-și menține aspectul de-a lungul timpului. Unul dintre tratamentele la care a apelat Sandra Bullock este de-a dreptul bizar și se numește penis facial. Probabil că te aștepți să clarificăm situația explicând că este de fapt un tratament destul de obișnuit, însă, adevărul este că este la fel de bizar precum sună.

Ce presupune tratamentul penis facial făcut de Sandra Bullock

Tratamentul „penis facial” făcut de Sandra Bullock costă 650$, adică aproximativ 2,550 lei, și se înțelege de ce este atât de scump. Actrița a vorbit despre el în cadrul unei emisiuni „The Ellen DeGeneres Show”. „Îl numesc tratamentul penis facial, și când vezi cât de bun este pentru fața ta, și tu vei merge la cosmeticiana ta și îi vei spune ”Dă-mi penisul”, a glumit actrița.

Ce presupune tratamentul penis facial? Infuzarea tenului cu un serum derivat din celule din prepuțul bebelușilor nou-născuți din Coreea. Acesta este aplicat pe față după ce, în preakabil, pielea a fost tratată cu un dispozitiv cu microace, pentru a deschide porii și a genera producția de colagen și elastină.

Actrița trebuie să fie foarte mulțumită de rezultatele pe care le-a văzut la nivelul tenului, altfel nu ar fi recunoscut că și-a făcut tratamentul penis facial. Nu putem spune decât că Sandra Bullock este cu adevărat pasionată de beauty și vrea să întrețină cu orice preț tinerețea tenului său.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro