Secretul de beauty al Reginei Elisabeta și obiceiul la care nu a renunțat de ani de zile

Regina Elisabeta are 92 de ani, iar pentru această vârstă onorabilă, pielea ei arată surprinzător de bine. Chiar dacă la majoritatea aparițiilor publice o vedem purtând doar ruj, asta este pentru că tenul ei are parte de îngrijire specială. Curioase care este secretul de beauty al Reginei Elisabeta?

Este vorba despre un obicei la care Regina nu a renunțat de ani de zile. Este foarte consecventă în ceea ce privește îngrijirea tenului, iar rezultatele se văd: la 92 de ani, tenul ei arată foarte bine. Desigur, timpul nu a ferit-o de inevitabilele riduri, însă pielea are o textură și o culoare uniformă. Asta datorită secretului de beauty al Reginei Elisabeta, nu e deloc întâmplător!

Secretul de beauty al Reginei

Stuart Miles, expert anti-îmbătrânire, a declarat pentru Hello! Magazine că secretul de beauty al Reginei Elisabeta este protejarea de soare. „Regina are o piele incredibilă, iar asta în principal pentru că toată viața s-a ferit ca razele soarelui să îi ajungă pe față”, a declarat Miles.

„Când călătorește în străinătate, Regina poartă mereu o pălărie sau un parasolar, care îi protejează pielea de efectele soarelui. (…)Acest lucru i-a menținut pielea pe cât de tânără posibil de-a lungul anilor”, a explicat el. De obicei, Regina nu își petrece vacanțele de vară la plajă, în țări cu climă mai caldă, ci preferă să meargă în Scoția și să rămână în zonele umbrite. Acest lucru a contat foarte mult în ceea ce privește apariția (sau absența) anumitor semne de îmbătrânire la nivelul tenului.

Nu este deloc o surpriză că soarele poate grăbi procesul de îmbătrânire a pielii, ceea ce cauzează, în timp, apariția petelor pigmentare și accentuarea ridurilor. De aceea, este recomandată folosirea unei creme de protecție solară în fiecare zi, indiferent de vreme. Află aici cum să alegi produsul de protecție solară potrivit pentru tine, și ia aminte de la secretul de beauty al Reginei Elisabeta, este testat și demonstrat!

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro