Tot Internetul este înnebunit după vergeturile neretușate ale acestui fotomodel

Mass-media pare să devină, ușor-ușor, un loc mai prietenos pentru femei. Mai întâi a apărut prima reclamă la aparate de ras pentru femei în care apare părul corporal. Acum, tot Internetul este înnebunit după vergeturile neretușate ale acestui fotomodel dintr-o reclamă la îmbrăcăminte.

Imperfecțiunile pielii au fost dintotdeauna un tabu și marii retaileri au preferat să le retușeze în imaginile publicitare. Un brand de îmbrăcăminte a preferat să renunțe la acest obicei, iar acum vergeturile neretușate ale acestui fotomodel au devenit virale.

Vergeturile neretușate ale unui fotomodel sunt noua obsesie a Internetului

Site-ul de shopping online boohoo.com a publicat o imagine publicitară neretușată cu unul dintre fotomodelele sale purtând un body galben. În fotografie se văd clar vergeturile neretușate ale fotomodelului, lucru care i-a mulțumit pe internauți.

Vergeturile neretușate ale unui fotomodel sunt noua obsesie a Internetului
Vergeturile neretușate ale unui fotomodel sunt noua obsesie a Internetului

Imaginea a fost repostată pe Twitter și a devenit virală în scurt timp, iar body-ul purtat de fotomodel a devenit sold out pe site-ul de cumpărături. Mai multe fotografii similare de pe site au fost descoperite și preluate de internauți.

https://twitter.com/MymillaUK/status/1010221736841883655

„Când eram în creștere, cea mai mare nesiguranță pe care o aveam erau vergeturile mele. Am încercat fiecare cremă, ulei și tehnică de exfoliere, dar numai un singur lucru a funcționat… să accept faptul că sunt ale mele și că sunt aici pe viață. @boohoo nu ai idee cât de mult acest lucru ne ajută să ne acceptăm”, a scris o utilizatoare, pe Twitter.

În ultimii ani, vergeturile au început să nu mai fie privite ca fiind inamicul numărul unu al femeilor din toată lumea. De exemplu, Chrissy Teigen se mândrește cu vergeturile sale. Acum, faptul că un site de cumpărături online a publicat o fotografie cu vergeturile neretușate ale unui fotomodel este un pas înainte spre acceptarea imperfecțiunilor pielii și ale corpului feminin. Și Rihanna a contribuit recent cu o fotografie în care i se vedea părul de pe picioare.

Foto: boohoo.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro