Trăsătura facială a lui Meghan Markle pe care lumea o cere chirurgilor esteticieni

Se pare că nasul lui Meghan Markle promite să fie la fel popular precum este ea în acest moment! Asta pentru că tot mai multe persoane cer chirurgilor esteticieni să le opereze nasul astfel încât să semene cu al ei.

De când logodna dintre ea și Prințul Harry s-a confirmat, toată lumea este cu ochii pe Meghan Markle și își dorește să afle cât mai multe detalii despre ea. Despre garderoba ei, stilul de viață, cum se menține în formă, ce produse de machiaj folosește, iar acum obsesia s-a mutat către nasul său, pe care se pare că foarte multă lume din Statele Unite și-l dorește.

„Pacienții au început să vină la mine acum aproximativ 6 luni și să îmi ceară nasul lui Meghan Markle”, a declarat Stephen T. Greenberg, un chirurg estetician din New York, pentru publicația Allure. Secretul, spune el, este profilul ei nazal drept și vârful foarte definit al nasului.

Ce alte trăsături faciale ale lui Meghan sunt cerute

Nasul nu este singura partea a feței ei dorită de toată lumea. Și pomeții bine definiți (care nici nu au nevoie de countouring) se află în topul listei cerințelor la chirurgii esteticieni. „Astăzi ea este în top, dacă nu chiar pe primul loc, în rândul celebrităților cu care pacienții vor să semene”, spun Greenberg. Potrivit aceluiași chirurg, viitoarea prințesă le-a detronat chiar și pe Kim Kardashian și Kylie Jenner când vine vorba de proceduri inspirate de la celebrități.

Foto: Hepta

 

Taguri:
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro