Trucul Victoriei Beckham pentru a face față poftei de dulce

Cum poate un ingredient să fie atât de dăunător și delicios în același timp? Zahărul ne satisface papilele gustative, însă, din păcate, este inamicul tenului frumos și afectează grav silueta. Victoria Beckham este conștientă de acest lucru, și are un truc cpentru a face față poftei de dulce.

Pofta de dulce ne poate strica orice dietă. De multe ori, zahărul se dovedește a fi cauza erupțiilor acneice de pe tenul nostru, așa că vrem să îl eliminăm din regimul nostru alimentar. Cum facem asta? Trucul Victoriei Beckham pentru a face față poftei de dulce cu siguranță ne poate ajuta.

Trucul Victoriei Beckham pentru a face față poftei de dulce

Are patru copii și o siluetă după care suntem înnebunite. Tocmai de aceea trucul Victoriei Beckham pentru a face față poftei de dulce ne-a convins. Într-o postare pe Instagram, vedeta a împărtășit secretul: folosește îndulcitori cu aromă de ciocolată și caramel care nu conțin deloc zahăr, au zero calorii, zero carbohidrați și sunt prietenoși cu dieta paleo.

Trucul Victoriei Beckham pentru a face față poftei de dulce
Trucul Victoriei Beckham pentru a face față poftei de dulce

Îndulcitorii din imagine sunt disponibili în Statele Unite, însă nu sunt la fel de ușor de găsit în UK, notează Hello Magazine. Trucul Victoriei Beckham pentru a face față poftei de dulce poate fi de folos mai ales în cazul în care încerci să nu mai consumi zahăr. Știm cu toatele că cel mai greu este să îl evităm în cafeaua de dimineață, așa că aceste alternative par suficient de satisfăcătoare.

Cu toate acestea, dieta nu este totul. Trucul Victoriei Beckham pentru a face față poftei de dulce este combinat cu o rutină serioasă de sport. Vedeta petrece cel puțin o oră pe banda de alergare dimineața: „Pentru mine, acolo este locul în care merg dimineața, acela este timpul meu. Nu este doar despre modul în care te face să arăți”, declara fosta membră Spice Girls într-un interviu mai vechi pentru The Guardian.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro