A apărut trailerul filmului Bohemian Rhapsody

Avem ocazia să aruncăm o scurtă privire asupra filmului Bohemian Rhapsody, care prezintă viața lui Freddie Mercury și a trupei Queen. 

După mai mulți ani de amânări și anulări, iată că lucrurile au prins contur. Avem ocazia acum să vedem trailerul Bohemian Rhapsody, filmul biografic despre viața și muzica lui Freddie Mercury.

Rami Malek, pe care îl știm din serialul Mr. Robot, este foarte convingător în rolul lui Freddie Mercury, iar în cele aproape două minute ale trailerului auzim bucăți din cele mai cunoscute melodii ale trupei Queen. Aruncăm și o scurtă privire asupra lui Mike Myers, pe care cu greu îl recunoști în rolul directorului casei de discuri, care îl avertizează pe Mercury că piesa Bohemian Rhapsody este prea lungă.

Din distribuția lungmetrajului mai fac parte actorii Gwilym Lee, în rolul lui Brian May, Ben Hardy, în rolul lui Roger Taylor și Joseph Mazzello, ca John Deacon.

Iată trailerul filmului Bohemian Rhapsody

Filmul Bohemian Rhapsody urmărește parcursul trupei Queen, din 1970, când s-a înființat, până la concertul caritabil Live Aid, din 1985. În același timp, personajul principal va fi Freddie Mercury, viața lui, personalitatea și mai apoi, lupta cu SIDA.

Proiectul e în discuții din 2010, timp în care au apărut probleme cu scenariul, regia sau actorii care ar fi trebuit să îl joace pe Freddie. Înainte de Rami, numele vehiculate pentru rol au fost Johnny Depp, Ben Whishaw sau Sacha Baron Cohen, dar toți au renunțat la un moment dat. Bryan Singer urma să regizeze filmul, dar la sfârșitul anului trecut a anunțat că se retrage din proiect.

Filmul Bohemian Rhapsody este regizat de Dexter Fletcher și va avea premiera pe 24 octombrie, în Marea Britanie și pe 2 noiembrie în Statele Unite ale Americii.

Foto: Nick Delaney – © 2017 Twentieth Century Fox Film Corporation

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro