Au apărut primele imagini din ultimul sezon al serialului House Of Cards

Netflix a făcut publice ieri două imagini din ultimul sezon al serialului House Of Cards. Iată tot ce știm până acum despre sezonul șase al cunoscutului serial. 

Ieri, Netflix a făcut publice două imagini din următorul sezon House of Cards, în care o vom vedea pe Robin Wright în rolul Președintelui Claire Underwood. Din păcate, fotografiile nu ne dau prea multe indicii despre ce se va întâmpla în cel de-al șaselea sezon (și ultimul): într-una din poze, Robin Wright se uită direct în camera de luat vederi, iar în cea de-a doua o vedem în Biroul Oval de la Casa Albă, vorbind cu regizorul filmului Alik Sakharov.

imagini ultimul sezon House of Cards

imagini ultimul sezon House of Cards

Ironic sau nu, Netflix a făcut publice noile imagini în seara decernării Premiilor Tony, a căror gazdă a fost Kevin Spacey, cel care a avut până de curând rolul principal în House Of Cards.

Ce știm despre ultimul sezon al serialului House Of Cards

După întregul scandal care a pornit în jurul actorului Kevin Spacey, cu toții ne-am întrebat care va fi soarta serialului și cum se vor derula lucrurile odată ce a fost anunțată eliminarea sa completă din sezonul următor. În timpul unei pauze publicitare pe canalul pe care au fost difuzate Premiile Oscar 2018, am avut ocazia să vedem un prim trailer pentru ultimul sezon House of Cards, fără Frank Underwood.

Claire Underwood, interpretată de Robin Wright, preia controlul Biroului Oval, iar sezonul șase se va axa strict pe povestea soției lui Frank Underwood. Ultimul sezon va avea doar opt episoade și va putea fi văzut pe Netflix în această toamnă.

Actorii Diane Lane și Greg Kinnear se vor alătura distribuției din ultimul sezon al serialului. Aceștia vor fi alături de Robin Wright, dar și de Michael Kelly, Jayne Atkinson, Patricia Clarkson, Constance Zimmer, Derek Cecil, Campbell Scott și Boris McGiver în cel de-al șaselea și ultim sezon al producției originale.

Netflix începuse să filmeze sezonul 6 din serialul hit și a oprit producția atunci când Kevin Spacey a fost acuzat de agresiune sexuală. Pe măsură ce scandalul a căpătat proporții din ce în ce mai mari, Netflix a anunțat că sezonul 6 va fi ultimul, apoi l-a suspendat, apoi l-a concediat pe Spacey.

Foto: Netflix

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro