Cool events: Designerul ca antreprenor, cu Monica Jitariuc si Ioana Ciolacu

Design FEED organizeaza joi, 28 septembrie, workshopul de promovare online susținut de Monica Jitariuc, Managing Director MSLGROUP The Practice. Invitat special Ioana Ciolacu, designer vestimentar.

Worshopul de promovare online este al doilea din seria cursurilor de formare și pregătire a celor care activează în industriile creative: DESIGNERUL CA ANTREPRENOR.  Participantii la workshop  afla cum se face o strategie, cum se construieste un  ecosistem de canale in social media, cum se face o strategie editoriala bazata pe piloni clari de continut, pe rutine editoriale, ce inseamna un calendar editorial serios care sa te scuteasca de intrebarea “eu ce mai postez azi pe insta”, cum se gandeste o campanie buna cu influenceri.

Din seria de workshopuri DESIGNERUL CA ANTREPRENOR fac parte:

  • Suppy Chain — Logistica și Managementul lanțului de aprovizionare — Manufactura în Design Vestimentar
  • Strategii de expunere internațională
  • Design Meets E-Commerce

 

Cursurile urmăresc susținerea designerilor și a celor interesați să activeze în sectorul creativ prin informații aplicate, studii de caz și metode de formare ca antreprenor. Profesioniștii în marketing, supply chain, social media, finanțare și creditare, management sau antreprenoriat se întâlnesc în cadrul workshopurilor Design FEED cu exemple și soluții viabile în zona industriilor creative.

“Workshop-urile Design FEED sunt singurele initiative de educare a designerilor romani care isi propun micsorarea diferentei dintre managementul unui business si viziunea creativa. In 9 ani de design romanesc am reusit sa identificam metodele prin care putem facilita parcursul designerilor catre antreprenoriat si crearea unui brand ca afacere.” – Laura Calin, fondator V for Vintage si co owner Design FEED.

 Detalii despre eveniment aici: http://www.thefeed.ro/workshops/cum-sa-construiesti-imagine-si-sa-castigi-clienti-prin-social-media/

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro