Ian Somerhalder va juca într-un serial despre vampiri difuzat de Netflix

Ian Somerhalder va juca într-un nou serial despre vampiri, care va fi difuzat pe Netflix. Iată toate informațiile disponibile până în acest moment despre serial.  

Netflix a comandat un sezon de zece episoade pentru drama Vampire Wars (V-Wars), care îl va avea în rolul principal pe Ian Somerhalder. Serialul V-Wars este bazat pe romanul grafic cu același nume scris de Jonathan Maberry. Brad Turner (Stargate, Stargate Atlantis) va fi regizorul și producătorul executiv al serialului.

Acțiunea serialului se învârte în jurul lui Luther Swann (Somerhalder) a cărui lume se schimbă complet după ce o boală misterioasă îi transformă cel mai bun prieten într-un prădător care ucide oamenii. Din ce în ce mai mulți oameni sunt afecțati de această boală, iar socetate ajunge să se împartă în două: oamenii normali versus un număr din ce în ce mai mare de vampiri. Luther Swann se află într-o cursă contra cronometru pentru a înțelege ce se întâmplă. În tot acest timp, prietenul lui cel mai bun devine liderul vampirilor.

„Nu am fi putut avea o alegere mai bună decât Ian Somerhalder, care aduce cu el experiența acestui gen de serial din anii în care a lucrat la The Vampire Diaries, pentru a conduce distribuția V-Wars ca Dr. Luther Swann și pentru a fi forța creativă a serialului și regizor al acestui sezon. Suntem bucuroși să ne parteneriem cu Netflix pentru a aduce publicului din întreaga lume multifațetata lume creată de Jonathan Maberry“, a spus unul dintre producătorii serialului.

Nu a fost făcută publică data de lansare a serialului și nici alte nume din distribuție. Pentru Ian Somerhalder V-Wars vine la un an de la încheierea serialului Vampire Diaries. 

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro