Noul trailer „Tomb Rider” este plin de suspans

Noul trailer „Tomb Rider” este plin de suspans și ne arată o Alicia Vikander neînfricată care ne face inimile să bată mai tare, în același timp cu ea. Alicia Vikander, în rolul Larei Croft din filmul „Tomb Rider”, este pe cale să se alăture unui grup de femei incredibile, care fac roluri principale excepționale în filmele dominate adesea de bărbați. 

În noul trailer, Vikander ne dovedește că este o supraviețuitoare care trebuie să își întreacă limitele și să învingă orice pericol.

alicia-vikander-lara-croft-tomb-rider-trailer-film

Lara Croft este fiica extrem de independentă și neînfricată a unui aventurier excentric care dispare brusc când aceasta nici nu atinsese adolescența. Acum, la 21 de ani, fără planuri sau un scop precis, Lara pedalează printre străzile haotice ale Londrei, este curier pe bicicletă și reușeste cu greu să își plătească chiria sau să ajungă la cursuri. Determinată să meargă pe drumul ei, refuză să moștenească imperiul financiar lăsat de tatăl ei, așa cum refuză să accepte și că acesta a murit. Este încurajată să accepte adevărul și să treacă peste această dramă, însă ceva o împinge să rezolve puzzle-ul. Ignoră ultima dorință a tatălui ei și pornește într-o mare aventură: către ultimul loc în care a fost văzut acesta – o insula mistică, undeva pe coasta Japoniei.

Mult anticipatul film va avea premiera în luna martie.

Până atunci, poți urmări trailerul mai jos:

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro