(P) Lentilele SYNC III - proiectate sa relaxeze ochii intr-o lume digitala

Revolutia digitala este o realitate. Suntem inconjurati de telefoane, tablete, laptop-uri, ecrane LED si alte dispozitive. Studiile au aratat ca multe persoane petrec in medie intre 8 si 10 ore pe zi privind un ecran digital sau efectuand alte activitati care implica vederea de aproape. Acest lucru este ingrijorator pentru ca expunerea prelungita la un ecran digital poate cauza stres ocular.

Te confrunti si tu cu urmatoarele simptome?

  • Ochi obositi, cu senzatie de arsura sau mancarime
  • Fotobobie sau sensibilitate la lumina
  • Vedere incetosata sau dubla, cu probleme de focalizare
  • Clipit excesiv si ochi uscati
  • Dureri de cap
  • Dureri de spate, gat, umeri

 

Ochii tai nu sunt facuti pentru ecranele digitale! Mai mult decat atat, daca folosesti mai mult de doua dispozitive digitale si petreci mai mult de 2 ore pe zi folosindu-le pe acestea lucrurile se pot agrava.

Este important sa avem grija de sanatatea ochilor nostril! Expertii Hoya au gasit solutia adaptata pentru necesitatile provocarilor moderne.

Inovatia Hoya: Proiectati sa relaxeze ochii intr-o lume digitala.

Adaptate stilului de viata modern, Lentilele Sync III au fost gandite sa relaxeze ochii

intr-o lume digitala. Sunt perfecte pentru orice persoana intre 13 si 45 de ani care petrece doua sau mai multe ore pe zi focalizand privirea pe ecrane digitale sau efectuand alte sarcini care implica vederea de aproape.

Ochii nostri nu sunt facuti pentru ecrane. Lentilele Hoya sunt!

Hoya are o indelunga experienta in sanatate oculara si proiectare a lentilelor. Pentru Sync III, specialistii au combinat studiile cu privire la comportamentului uman si o analiza  in ceea ce priveste convietuirea omului cu dispozitivele sale digitale. Ca urmare, au dezvoltat o lentila care este perfect adaptata pentru a se adresa nevoilor utilizatorilor digitali din ziua de azi.

Conform unui studiu 94,7 % dintre purtatori au declarat  ca sunt multumiti de lentilele cu suport pentru acomodatie.

Beneficiile produsului

  • Este aplicabil publicului tinta larg de utilizatori de dispozitive digitale
  • Trei optiuni de amplificare a puterii pentru profiluri de utilizator diferite
  • Recomandare facila a lentilelor prin intermediul aplicatiei Sync iSelect

Gaseste-ti si tu solutia perfecta in magazinele partenere Hoya sau pe site-ul Hoya.

 

Despre HOYA

Infiintata in 1941 in Tokyo, Japonia, HOYA este specializata in tehnologie si tehnica medicala, fiind un furnizor global principal de echipamente tehnologice si produse medicale inovatoare. HOYA activeaza in domeniul sanatatii si al tehnologiei, detinand peste 150 de sedii si filiale in intreaga lume, echipa globala HOYA depaseste in prezent 36.000 de angajati. Pentru mai multe informatii, vizitati www.hoyavision.com/ro.2

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro