Tot ce trebuie să știi despre festivalul momentului: Untold

După Electric Castle, a venit momentul altui festival care aduce sute de mii de oameni în același oraș: Untold. Tot ce trebuie să știi despre ediția de anul acesta. 

Untold va avea anul acesta cea mai mare scenă din România, de 100 de metri lăţime şi peste 35 de metri înălţime, peste care va veghea un dragon chiar mai mare. Pe lângă asta, va fi și o roată înaltă de 40 de metri, din care oamenii pot admira peisajul întregului festival, care se întinde pe 230.000 de metri pătrați. Cu un line-up de aproximativ 200 de artiști, festivalul va avea zece scene între care să se plimbe publicul înainte să își aleagă favorita.

Odată ajuns acolo, te vei întâlni cu animatori pe picioroange, acrobaţi, magicieni, zone de poveste și zone în care te poți transforma chiar tu într-o creatură magică. Te vei putea tatua cu henna, dar organizatorii s-au gândit și la fashion: vor fi spații special amenajate pentru colecții capsulă ale tinerilor designeri români.

Dar să nu uităm și de siguranță. E anunțată caniculă, așa că organizatorii au amplasat în cadrul festivalului opt puncte de prim-ajutor în care oamenii au acces gratuit la apă potabilă și personal specializat. Vor mai fi prezenți peste 1 200 de jandarmi, polițiști, pompieri, medici și piloți ai Unității Speciale de Aviație Cluj-Napoca, pe lângă angajații firmelor private de securitate.

Dar hai să vorbim un pic despre muzică: Ellie Goulding, Armin Van Buuren, Afrojack, Solomun, Hurts sau Tinie Tempah sunt numai câteva dintre numele care vor apărea pe scene. Trebuie doar să te bucuri de muzică și să reușești să ajungi la toți artiștii pe care vrei să-i vezi. Verifică programul complet al festivalului aici. 

Foto: untold.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro