Tot ce trebuie să știi despre sezonul 3 din Stranger Things

Dacă n-ai urmărit sezonul 2, ignoră textul de mai jos. Dar dacă l-ai terminat deja, îmi înțelegi disperarea de a afla ce ce se întâmplă mai departe. Iată tot ce trebuie să știi despre Stranger Things 3

Va exista un al treilea sezon?

Netflix nu a confirmat oficial, dar creatorii serialului, frații Duffer, au dezvăluit într-un interviu că au dezvoltat mai multe povești, dar nu toate au intrat în sezonul doi și că restul vor intra într-un altul.

Când va avea premiera?

Dacă ne luăm după primele două sezoane, următorul ar trebui să apară la sfârșitul lui 2018 sau chiar începutul lui 2019, căci mai mulți actori din distribuție filmează și pentru alte filme. Știm deja că Millie Bobby Brown joacă în Godzilla: King of Monsters, iar Charlie Heaton (Jonathan) are rolul principal, alături de Maisie Williams (Game of Thrones), în The New Mutants.

Nu se va mai desfășura doar în Hawkins

Unul dintre punctele culminante ale sezonului doi e acela în care Eleven ajunge în Chicago, unde o întâlnește pe Eight, „sora” ei. Asta a deschis calea unui nou fir narativ care se va dezvolta în următoarele sezoane.

Creatura din Upside Down nu dispare

Chiar dacă în ultimul episod o vedem pe Eleven cum închide poarta către Upside Down, creatura care a pus stăpânire pe Will, mInd Flayer, nu dispare. Din ce promit frații Duffer, lucrurile se vor înrăutăți: „Poate că au închis poarta, dar Mind Flayer e încă în Upside Down și este atent la copii, în special la Eleven. Până în ultimul episod, nu știa cât de puternică e, iar acum e și mai conștient de prezența ei.”

Va dezvolta mai mult poveștile individuale 

„Dacă încetăm să mai fim atenți la personaje și ne concentrăm numai pe povestea mare cred că smulgem viața din Stranger Things,” a zis Shawn Levy, producătorul. Plus că în sezonul următor, puștii intră deja la liceu și urmează dramele, pubertatea și problemele cu fetele.

via GIPHY

Sezonul doi ne-a lăsat cu niște întrebări care nu ne dau pace: ce se va întâmpla cu Steve, cum va evolua relația dintre Mike și Eleven și noua conexiune dintre Lucas și fata nouă, Max? Dar cel mai important, Nancy și Jonathan vor intra oficial într-o relație?

Nu ne-ar deranja nici să aflăm mai multe despre Billy. Ce știm sigur e că o vom vedea mai des pe Erica, sora funny și isteață a lui Lucas, a confirmat-o chiar unul dintre creatori.

via GIPHY

Foto: northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro