(P) Philipp Plein deschide primul boutique monobrand în România

Designerul german Philipp Plein, în vârstă de 38 de ani, anunță deschiderea primului boutique monobrand Philipp Plein în România. Magazinul are o suprafață totală de 82 de metri pătrați, este situat în cadrul galeriei The Grand Avenue de la parterul hotelului JW Marriott Bucharest Grand Hotel și va dispune de cele mai noi colecții și accesorii Philipp Plein atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

Magazinul a fost proiectat și conceput de firma italiană de arhitectură și design Claudio Pironi. Clienții sunt întâmpinați, încă de la intrare, de elementul trademark al brandului, un craniu gigant realizat din cristale Swarovski. Accesoriile sunt expuse ca piese de artă autentice, iar un candelabru din sticlă de Murano completează perfect ambianța exclusivistă și extravagantă, luminând spațiul magazinului.
Philipp Plein este un brand luxury de modă, înființat în anul 2008, designerul brandului remarcându-se printr-un stil excentric și nonconformist. În prezent, creațiile sale se regăsesc în peste 100 de magazine prestigioase din Milano, Paris, New York, Los Angeles și Hong Kong.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro