(P) Calitățile ce caracterizează un inel de logodnă ideal

Principiul conform căruia gusturile nu se discută rămâne valabil pănâ la capăt. Sunt aspecte ce nu pot și nu ar trebui să fie discutate – nu când vine vorba despre preferințe. Faptul că suntem diferiți ar trebui să fie îmbucurător și nicidecum un motiv de neînțelegere. Un capitol din viața bărbaților, care constituie fără doar și poate o provocare pentru aceștia, este cel legat de alegerea inelului de logodnă.

Pentru că aceasta ajunge să fie cea mai importantă bijuterie din viața unei femei, exceptând verigheta pe care aceasta o va purta ulterior, alegera trebuie să fie ideală și să constea într-un inel de logodnă care să se plieze perfect pe gusturile acesteia. Desigur, eventuale retușări ulterioare cu privire la mărimea monturii pot fi realizate fără probleme.

Cum poate găsi un bărbat inelul potrivit de logodnă?

În întâmpinarea acestei întrebări iese Diamag, un magazin online specializat în bijuterii și inele de logodnă, atât prin colecția diversificată pe care o pune la dispoziția publicului interesat, cât și prin aspectele pe care le menționează mai departe, în atenția celor puși în fața unei astfel de alegeri. Iată deci care sunt calitățile ce caracterizează un inel de logodna deosebit.

  • Forma potrivită preferințelor feminine

Unii ar spune că moda diamantului s-a schimbat și este necesară o adaptare la noile tendințe. În ceea ce privește inelele de logodnă, modelele cunoscute vor rămâne întotdeauna valabile. Că există anumite particularități ce le vor diferenția pe cele moderne de cele clasice este o cu totul altă poveste.

Într-adevăr, diamantul este un detaliu care neîndoilenic poate face diferența între două astfel de bijuterii.  Un diamant mare va avea o valoare mai mare, însă sunt și altele detaliile care vor dicta prețul acestuia. Spre exemplu, un diamant mai mic, însă perfect în sensul că nu prezintă nici un defect interior sau în ceea ce privește tăietura.

Sunt opțiuni populare atât modelele care au un diamant dispus central, cât și cele cu diamante mici, respectiv diamante mici alăturate pietrei centrale. Dacă inelul urmează a fi oferit unei persoane care preferă clasicul în toate privințele, atunci se poate pune accentul pe un diamant de dimensiuni modeste, însă înalt calitativ. În acest sens, găsesc cei interesați modele variate în colecțiile propuse pe diamag.ro. Reprezintă cheia către o cerere în căsătorie conformă cu speranțele celui care intenționează să facă marele pas, prin acest gest aparte.

  • Culoarea diamantului și a montajului

Desigur că un impact deosebit îl poate avea atât asupra purtătoarei, cât și a celor din jur culoarea bijuteriei. Spre exemplu, un model cu diamant incolor va fi întotdeauna apreciat, atât pentru faptul că nu presupune probleme în asortarea ținutelor, dar și pentru că are un cost mai ridicat, oferind totodată și o estetică de neegalat.

În ceea ce privește montura, rămâne în continuare în trend clasicul aur galben, dar reprezintă opțiuni în tendințe și aurul alb sau cel roz. Cu atât mai mult înclină spre ultima opțiune cei care doresc să se diferențieze prin ceva aparte, respectiv printr-o culoare modernă a aurului.

  • Tăietura diamantului și claritatea

În alegerea unui inel de logodnă ideal, partea masculină trebuie să aibă în vedere mai ales aceste două aspecte – tăietura și claritatea diamantului, care de altfel vor dicta și prețul.

După cum e firesc în timpul procesului de tăiere pot apărea imperfecțiuni. Așadar, un model care fie nu are nici una, fie cele pe care le are sunt insesizabile va avea un cost mai mare întrucât tinde spre perfecțiune.

  • Certificarea autenticității

Desigur că o altă calitate, respectiv o dovadă a faptului că inelul are diamant autentic este certificatul de care vine însoțit. Achiziționarea bijuteriei dintr-un magazin specializat precum Diamag.ro este alegerea de preferat, dat fiind faptul că și suma plătită în acest sens este una însemnată. Magazinul oferă pentru achizițiile de diamante certificare Gia (cei interesați pot afla mai multe cu privire la acesta pe site).

De altfel, tot pe site-ul menționat găsesc utilizatorii unui ghid explicit cu privire la alegerea diamantului potrivit, în funcție de diversele sale caracteristici. În ceea ce privește mărimea potrivită a monturii, raportarea la un alt inel din cutia cu bijuterii a partenerei este o opțiune practicată și sigură.

Cei interesați găsesc soluțiile de care au nevoie pe diamag.ro, alături de recomandările și asistența experților.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro