Tommy Urban Quest: Cum să porți noua colecție Tommy Jeans?

Pune laolaltă 11 influenceri, cea mai nouă colecție Tommy Jeans și unele dintre cele mai cool locuri din București și iese un Urban Quest demn de Instagramat.

Odată cu venirea primăverii ieșim din carapace, hainele devin mai colorate, combinațiile mai curajoase, schimbăm ghetele pe sneakerși și ne punem serios pe explorări urbane. Din dorința de a ieși dintre patru pereți, de a lăsa deoparte luminile artificiale și de a se bucura de razele soarelui, a ieșit proiectul Tommy Urban Quest: 11 influenceri au combinat cele mai cool piese din noua colecție Tommy Jeans, în ținute ideale pentru o aventură într-o zi călduroasă și au pornit la pas prin București.

În 2018, când ne alegem hainele ne uităm la cât de curajos e print-ul, cât de mare e logo-ul, cât de confortabile sunt și cum arăta într-o poză pe Instagram. Noua colecție Tommy Jeans le are pe toate și chiar mai mult. Gândită pentru și promovată cu ajutorul influencerilor din generația millennials și Z, colecția de primăvară pune accentul pe viteză și urban: te miști încontinuu, fiecare secundă câștigată contează, ca într-o cursă de Formula 1, vrei să găsești cât mai rapid piesele care să se potrivească stilului tău și care să meargă în orice combinație.

Îți propunem 11 ținute marca Tommy Jeans care să te inspire pentru lunile ce urmează. Îți poți alege piesele favorite din magazinele Tommy Jeans din Park Lake și Mega Mall.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro