Ce dietă urmează Beyonce pentru a reveni la silueta dinaintea sarcinii

Beyonce nu se mulțumește doar cu faptul că este una dintre cele mai apreciate cântărețe din lume, ci vrea să aibă și o familie mare. Iar până acum a reușit să îmbine viața profesională cu cea personală foarte bine. Deși au fost zvonuri legate de infidelitatea soțului ei, Jay-Z,  căsnicia celor doi rezistă.

La patru ani de la nașterea micuței Blue Ivy, Beyonce le-a urat bun venit pe lume gemenilor Sir Carter și Rumi. Și cum stilul de viață al cântăreței este destul de extravagant, aceasta are nevoie de o perioadă de odihnă și relaxare totală, mai ales după nașterea gemenilor.

Iar acum ea vrea să-și recupereze silueta pe care o avea înainte de sarcină. Așadar, Jay-Z a angajat un bucătar care gătește doar mâncare vegană, pentru a-și ajuta soția să-și recapete formele dinainte de sarcină.

,,Jay-Z face un efort real pentru Bey și familia sa, ca să se relaxeze înainte ca aceasta să revină la ritmul de muncă intens” a declarat o sursă apropiată cuplului.

Întreaga familie și-a petrecut weekendul pe un iaht, iar surse apropiate celor doi spun că această călătorie o ajută pe Bey să scoată partea creativă din ea. ,,Singurul scop al aceste călătorii este ca Bey să găsească inspirație pentru a scrie noi cântece” a continuat sursa.

Chiar și așa, pe lângă creativitate și inspirație, Beyonce trebuie să-și recupereze silueta. Iar dieta pe care o ține nu este dificilă, ci mai degrabă este un stil de viață pe care mulți oameni îl urmează deja; veganismul.

Intră în galeria foto pentru a vedea poze din mini vacanța familiei Carter.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro