Ce a făcut Ciara pentru a scăpa de cele 27 de kilograme acumulate în timpul sarcinii

Ciara s-a îngrășat 27 de kilograme atunci când a rămas însărcinată cu fiul său Future, dar artista a reușit să scape de ele în mai puțin de 4 luni.

Ce a făcut pentru a reveni la formă inițială, citește mai jos:

„Am trei trucuri care mă ajută să nu mă abat de la dietă. În primul rând, îmi ofer o pauză. Atunci când țin o dietă strictă, îmi ofer un moment în care trișez și mănânc cartofi prăjiți, cheeseburgeri sau câteva felii de pizza plus câțiva biscuiți Oreo și înghețată de vanilie. Cred de asemenea că este foarte important să bei foarte multă apa – pe mine m-a ajutat să slăbesc. Îmi spun că apa este medicamentul care mă ajută să fiu sănătoasă și că trebuie să beau 3 litri pe zi. Nu în ultimul rând, am o mantră pe care o respect. Atunci când simt că nu mai pot și am pofte foarte mari, fac un pas în spate și mă gândesc. <<Mâncarea aceasta nu pleacă nicăieri. Chiar trebuie să mănânc toate aceste lucruri nesănătoase acum? Dacă am nevoie, vor fi acolo și mai târziu>>“, a declarat Ciara.

Sigur că o dietă echilibrată trebuie să fie însoțită de exerciții fizice, iar Ciara a început să facă mișcare imediat ce doctorul i-a dat undă verde. Aceasta s-a antrenat de 2-3 ori pe zi – alerga pe bandă, făcea box și antrenamente cardio. „A fost un program foarte solicitant și am fost foarte ambițioasă“, a declarat Ciara pentru publicația Shape.

Deși Ciara a povestit programul destul de strict pe care l-a respectat pentru a scăpa de kilogramele acumulate în timpul sarcinii, Chrissy Teigen spune că altul este secretul celebrităților pentru a-și reveni la forma inițială, după ce au născut.

Intră în galeria foto pentru a vedea ce diete urmează Cheryl Cole, Adriana Lima sau Jessica Alba.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro