Cum să afli câți bani valorează postările tale de pe Instagram 💰

Un site proaspăt lansat îți spune exact câți bani valorează postările tale de pe Instagram. Este o informație utilă (mai ales) dacă îți dorești să câștigi bani de pe urma postărilor sponsorizate.  

Nu este niciun secret că starurile și influencerii câștigă o grămadă de bani de pe urma Instagramului. Kim Kardashian, Kylie Jenner, Gigi Hadid și multe alte vedete primesc mii de dolari pentru a publica postări sponsorizate pe conturile lor de social media.

Selena Gomez a primit nu mai puțin de 550.000 de dolari pentru o fotografie în care apare cu o sticlă de Coca Cola în mână (este aceeași fotografie care a avut cele mai multe like-uri în 2016).

when your lyrics are on the bottle 😛 #ad

O postare distribuită de Selena Gomez (@selenagomez) pe

Te-ai gândit vreodată cât ai putea tu – o tipă obișnuită, care nu are milioane de foloweri – să câștigi dintr-o postare de pe Instagram? Ei bine, acum există un site care îți răspunde la această întrebare.

Site-ul inkifi ne arată cât valorează postările noastre, care nu suntem nici supermodele de succes, nici celebrități de primă mână. Încredibil, dar adevărat, chiar și postările tale valorează ceva, chiar dacă ai puțin peste 100 de foloweri.

Tot ce trebuie să faci este să intri pe inkifi, să scrii numele contului de Instagram și îți va apărea suma totală pe care o poți lua pentru o postare.

 

Foto: Hepta

Taguri:
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro