Secretul tinereții stă ascuns în consumul de ciocolată și vin 🍫🍷

Nu este o păcăleală! Un studiu arată că pentru a te menține tânără cât mai mult timp e bine să nu te abați de la a consuma ciocolată și vin.  

Un studiu nou spune că substanțele chimice din vinul roșu și din ciocolata neagră acționează asupra celulelor „bătrâne“ ale organismului făcându-le să acționeze mai mult ca niște celule noi. Studiul lor a provenit din examinarea modului în care firul ADN-ului pierde treptat telomerii care îi permit să se repare. Prin aplicarea compușilor găsiți în ciocolata neagră și vinul roșu, celulele mai vechi au început să se divizeze și au avut telomeri mai lungi.

Așa că, lasă deoparte masca de față și cremele anti age și dă o fugă la supermarket pentru a-ți reface stocul de ciocolată și vin.

De-a lungul timpului ai învățat, probabil, ce este sănătos să mănânci și ce trebuie să scoți din alimentație. Însă, potrivit experților, sunt câteva alimente care, consumate în cantități reduse, sunt foarte bune pentru organism. Descoperă aici alimentele pe care experții le recomandă pentru beneficiile lor surprinzătoare.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro