Cele mai cool rooftop-uri din București

Ce poate fi mai plăcut vara decât să savurezi un cocktail la înălțime și să te bucuri de cea mai frumoasă vedere asupra Bucureștiului?

Un weekend petrecut pe litoral sau un city break, știu. Dar astăzi nu vorbim despre minivacanțe, ci despre locuri din București care îți oferă băuturi și feluri de mâncare asezonate cu o priveliște parcă desprinsă din pliantele agențiilor de turism care încearcă să te convingă să alegi oferta lor. Ah, iar mă întorc la vacanțe. Cred că e un semn că am nevoie de una.

Așa cum îți povesteam aici, împreună cu o prietenă, am luat la pas Bucureștiul, având în gând un singur obiectiv: acela de a descoperi locuri noi. După ce am făcut popas la cele mai cool coffee shop-uri din oraș, ne-am luat traistele și ne-am continuat drumul. Următoarea misiune? Aceea de a vâna cele mai frumoase restaurante și baruri cu panoramă din București.

La fel ca data trecută, a fost o întreagă aventură, am descoperit locuri care promiteau o priveliște de poveste și la locul faptei puteai admira cel mult câteva blocuri cu bulină roșie, dar și locuri în care ne-am simțit extraordinar și unde am promis că ne vom întoarce.

Ți-am pregătit în galeria foto barurile și restaurantele care ne-au furat un zâmbet și ne-au convins că da, Bucureștiul este frumos și merită admirat. Descoperă-le aici și nu uita să ne spui care este preferatul tău.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro