A doua carte din seria Fifty Shades din perspectiva lui Christian Grey este gata

Veste bună pentru fanii seriei Fifty Shades! Cea de-a doua carte scrisă de E. L. James din perspectiva lui Christian Gray este gata. Iată când va fi lansată.  

În timp ce fanii așteaptă apariția Fifty Shades Freed, cel de-al treilea film din serie, care va fi lansat pe 9 februarie 2018 (iată primul trailer al filmului), E. L. James, autoarea bestseller-ului, vine cu noi informații menite să le trezească curiozitatea.

E. L. James a anunțat că a terminat de scris cartea Darker, în care toate întâmplările din Fifty Shades Darker sunt povestite din perspectiva lui Christian Grey. Aceasta urmează romanului Grey, fiind cea de-a doua carte din seria în care Christian Grey este personajul principal. Ambele cărți spun aceeași poveste, pe care o știm deja din trilogia Fifty Shades, singura noutate este că sunt scrise din perspectiva lui Christian Grey.

„În Darker mergem mai adânc în mintea lui Christian Grey, în amintirile lui cele mai dureroase și în conflictele care l-au transformat în bărbatul cu multe probleme, pretențios, de care Ana se îndrăgostește“, a spus E. L. James, într-un comunicat de presă. Darker se va lansa în librării pe 28 noiembrie.

Cartea Grey a fost lansată de ziua de naștere a lui Christian Grey, iar un fragment din Darker a fost făcut public de ziua de naștere a Anastasiei Steele, așa că toată lumea se întreabă ce semnificație are data de 28 noiembrie pentru seria care a creat isterie în întreaga lume.

Foto: outnow.ch

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro