Filme și seriale de urmărit pe Netflix în februarie 2018

După cum se arată luna februarie – friguroasă, întunecată și cu siguranță nu prea ofertantă când vine vorba de activități, credem că este cazul să te înarmezi cu o listă de filme și seriale de urmărit pe Netflix. Odată ce ai adunat în jurul tău cât mai multe perne și pături, nu ai de ce să îți mai faci griji, căci de la filme clasice ca „Goodfellas” la producții originale nou-nouțe ca „Everything Sucks!”, poți să găsești ușor ceva care să îți garanteze buna dispoziție.

Goodfellas (1 februarie)

Recunoaște că din când în când ți se face dor de un film clasic cu gangsteri, iar „Goodfellas” nu poate fi trecut cu vederea! Bucură-te de scene lungi, dialoguri care au rămas în istoria cinematografiei și semnătura regizorului – faptul că există un narator. Unul dintre cele mai bune filme ale lui Martin Scorsese și în același timp, unul dintre cele mai bune filme despre Mafie ale tuturor timpurilor.

American Pie | American Pie 2 | American Pie Presents: Band Camp | American Pie Presents: The Book of Love | American Pie Presents: The Naked Mile (1 februarie)

Comediile care ne fac să râdem cu lacrimi de aproape 20 de ani sunt aici să te binedispună!

Ocean’s Eleven | Ocean’s Thirteen | Ocean’s Twelve (1 februarie)

Cu o distribuție de excepție, franciza Ocean’s promite să te țină cu sufletul la gură, ba chiar să te și facă să râzi!

Altered Carbon, Sezonul 1  (2 februarie)

Dacă ți-a plăcut Joel Kinnaman în „The Killing este posibil ca „Altered Carbon” să fie următorul serial care nu te mai lasă să te ridici de pe canapea. Bazată pe romanul clasic de ficțiune al lui Richard K. Morgan Bazat, cea mai recentă producție Netflix este o poveste captivantă despre crimă, iubire și trădare, care se petrece cu 300 de ani în viitor. Societatea a fost transformată de noile tehnologii: conștiința poate fi digitalizată, corpurile umane sunt interschimbabile, iar moartea nu mai este permanentă. Takeshi Kovacs (Joel Kinnaman) este singurul soldat supraviețuitor dintr-un grup de războinici interstelari de elită, după ce aceștia au fost învinși într-o revoltă împotriva noii ordini mondiale.

On Body and Soul (2 februarie)

Scenarista și regizoarea Ildiko Enyedi în vârstă de 62 și-a făcut apariția în lumea cinematografiei acum 30 de ani, câștigând premiul Camera d’Or la Cannes pentru filmul ei de debut „My Twentieth Century”. Anul acesta, regizoarea născută în Budapesta, este nominalizată la premiile Oscar 2018, categoria „Cel mai bun film străin”. „On Body and Soul” spune o poveste de dragoste în cel mai lipsit de dragoste loc cu putință, un abator.

Coach Snoop, Sezonul 1 (2 februarie)

Poate te întrebai și tu ce mai face Snoop Dogg sau cu ce se mai ocupă. Iată că acesta apare într-un nou documentar-serie în care pune la cale o ligă de fotbal de tineret și își propune să apere copiii expuși la riscuri sociale .

Fred Armisen: Standup For Drummers (6 februarie)

Multi-talentatul Fred Armisen, protagonistul serialului „Portlandia” și fostul membru al „Saturday Night Live”, ajunge la Netflix cu mult așteptatul comedy-special „Standup For Drummers”. O să râzi și o să rămâi uimit/ă de capacitățile incredibile ale comediantului.

The Ritual (9 februarie)

Premiat de Festivalul de Film Independent Britanic pentru cele mai bune efecte vizuale, „The Ritual” spune povestea unui grup de colegi care pornesc într-o călătorie în pădure și se întâlnesc cu o prezență amenințătoare de care nu mai reușesc să scape.

Everything Sucks!, Sezonul 1 (16 februarie)

Serialul promite să te reîntoarcă în anii ’90, perioadă după care se pare că suntem cu toții nostalgici când vine vorba despre filme, muzică și seriale. Plasat în orășelul Boring (da, numele este real!) din statul Oregon, în anul 1996, „Everything Sucks!” spune povestea liceenilor din clubul de audiovizual și a celui de teatru care își unesc forțele în vederea producerii unui film bazat pe viața de liceu.

The Joel McHale Show with Joel McHale (18 februarie)

Pregătește-te să urmărești săptămânal show-ul lui Joel McHale, îndrăgitul actor din „Community” și vei afla tot ce este nou în materie de cultură pop, tendințe, rețele de socializare, clipuri originale și multe altele!

Mute (23 februarie)

O co-producție britanico-germană în care o să îi regăsești pe câțiva dintre actorii noști preferați: Alexander Skarsgard, Justin Theroux și Sam Rockwell. Suspansul crește pe măsură ce te afunzi în povestea unui barman mut care își dragostea vieții dispărută în mod misterios.

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro