Filmul „Love Actually“ a prevăzut relația Prințului Harry cu Meghan Markle

Să fie vreo legătură între filmul nostru preferat, Love Actually, și relația de dragoste dintre Prințul Harry și Meghan Markle? Un utilizator de Twitter spune că această comedie romantică a prevăzut relația celor doi.  

Săptămâna trecută a fost plină de evenimente pentru Prințul Harry și Meghan Markle: cei doi au anunțat că s-au logodit și că urmează să se căsătorească în primăvara anului viitor, au participat la un interviu televizat în care au povestit amănunte despre relația lor, iar la sfârșitul săptămânii trecute, au avut prima apariție publică în calitate de logodnici.

Pentru comediantul Travon Free această perioadă a fost marcată de revizionarea filmului Love Actually – pe care îl urmărește an de an în perioada sărbătorilor de iarnă. De această dată, el a făcut o descoperire fantastică – Prințul Harry și Meghan Markle par că sunt versiunea adultă a celui mai simpatic cuplu din acest lungmetraj – Sam și Joanna, interpretați de Thomas Brodie-Sangster și Olivia Olson.

Travon a postat pe Twitter fotografii cu Harry și Meghan alături de personajele filmului Love Actually și, trebuie să recunoaștem, chiar seamănă foarte bine.

Chiar și actrița Olivia Olson, interpreta Joannei din film, a recunoscut că există o asemănare postând fotografiile pe contul ei de Instagram.

Memedom ✔️ congrats to the happy couple…lol

O postare distribuită de Olivia Olson (@oliviaroseolson) pe

Bineînțeles, fanii filmului știu ce s-a întâmplat cu micuții Sam și Joanna. Vara aceasta a fost lansată o scurtă continuare a filmului în care vedem ce s-a întâmplat cu personajele noastre preferate, la 15 ani de la apariția peliculei Love Actually. În scurtmetraj, Sam se întâlnește cu tatăl său (personaj interpretat de Liam Neeson) și îi spune că a reîntâlnit-o pe Joanna și că acum sunt logodiți.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro