Hugh Laurie este noul prinț Phillip în serialul The Crown

 

Hugh Laurie este noul prinț Phillip în serialul The Crown! Matt Smith, care a jucat rolul tânărului Prinț Philip în primele două sezoane, a anunțat că va părăsi serialul, pentru a lăsa loc următoarei generații. 

Hugh Laurie, care a mai jucat în Old Etonian și serialul mult aclamant, House, va fi înlocuitorul lui Matt Smith. Creatorului serialului, Peter Morgan, e foarte încântat că Laurie va îmbrăca hainele Prințului Philip, ajuns deja la vârsta a doua. E unoscut pentru replicile sale caustice și ironice, ca să nu mai menționăm ocazionala explozie temperamentală. Nu poate fi deci nimeni mai potrivit pentru rolul Ducelui de Edinburgh decât Hugh Laurie.

 

The Mail a anunțat sâmbătă că fostul protagonist al serialului Old Etonian îl va înlocui pe Matt Smith, cunoscut la rândul lui pentru rolul din serialul britanic Doctor Who, dar și cel al tânărului Prinț Philip. Al treilea sezon al dramei Netflix, The Crown, ca acoperi perioada istorică din anii 1960 până în 1980.

Creatorul serialului, Peter Morgan, a anunțat deja că Olivia Colman, de 44 de ani, o va juca pe Regina Elisabeta, reluând rolul de unde la lăsat Claire Foy, și că e foarte încântat de alegerea pe care a făcut-o în privința lui Laurie, având încredere în jocul acestuia.

Dacă actorul de 58 de ani acceptă rolul, ar însemnă că își va reînnoi relația actoricească de pe ecrane cu Colman, alături de aceasta jucând și în serialul BBC, The Night Manager.

 

Taguri:
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro