Jamie Dornan are o melodie pe coloana sonoră a filmului Fifty Shades Freed

 

Fifty Shades Freed a ajuns în sfârșit în cinematografe, ceea ce înseamnă că și coloana sonoră a filmului se găsește pe serviciile de streaming. Și, după cum au promis, pe lângă o serie de nume de artiști care și-au consolidat cariera în mod impresionant, inclusiv actorul din rolul lui Christian Grey – Jamie Dornan are o melodie pe coloana sonoră a filmului Fifty Shades Freed.

Coloana sonoră mai conține piese care au fost lansate înainte de film, precum “Heaven” de la Julia Michaels, “Capital Letters” de la  Hailee Steinfeld și BloodPop®, dar și deja cunoscute “For You (Fifty Shades Freed)” de la Liam Payne și Rita Ora. Mai puteți asculta și cântece de la artistele Dua Lipa, Jessie J, Sia și Ellie Goulding

Cel mai important însă e faptul că până și Christian Grey Jamie Dornan are propria lui piesă bonus. E o melodie mai lentă care se construiește în mare parte pe vocea lui Dornan și un pian, și parcă e modul ideal prin care poți pretinde că-ți va cânta constant serenade.

Dacă vrei să pui acest cântec pe repeat la infinit, poți găsi coloana sonoră pe Spotify, cât și alte platforme de streaming. Momentan, te invităm să ți se înmoaie picioarele mai jos:

Foto Credit: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro