The Handmaid's Tale: Primele imagini din sezonul 2

Primele imagini din cel de-al doilea sezon al serialului The Handmaid’s Tale au fost lansare și sunt pe cât de frumoase, pe-atât de înfricoșătoare și impunătoare vizual. După cum promisese și creatorul serialului, Bruce Miller, sezonul 2 va extinde lumea din Gilead de la primul sezon, și îi va urmări pașii lui Emily (Alexis Bledel) în colonii, pe Moira (Samira Wiley) în noua ei viață ca refugiat în Canada, și pe June (Elizabeth Moss) într-un nou capitol al vieții sale, acum că este însărcinată și se află custodia guvernului.

Noile imagini ne oferă o primă perspectivă la înmormântarea unei slujnice în Gilead, precum și un preview la colonii – tărâmul pustiu radioactiv unde cei condamnați sunt trimiși să muncească până mor. „Totul, începând cu design-ul costumelor, până la felul în care arată ele, este înfiorător.” Miller a spus celor de la EW despre scena înmormântării. „Aceste scene sunt nespus de frumoase, deși locația este una îngrozitoare – oferind genul acela de contrast cu care mă mândresc.”

Moss ne-a stârnit apetitul pentru premiera celui de-al doilea sezon când a spus celor de la EW: „Nimeni n-are cum să ghicească ce se va întâmpla. Poți încerca, dar n-ai să reușești. N-avem altă intenție în afară de a fi mai curajoși decât am fost cu primul sezon.”

Conform sinopsisului oficial oferit de Hulu, sezonul doi „se concentrează pe sarcina lui Offred și lupta ei constantă pentru a-și elibera viitorul copil de pericolele îngrozitoare distopice care îl așteaptă în Gilead. >>Gilead este în înăuntrul tău.<< e una din vorbele preferate ale Mătușii Lydia. În sezonul 2, Offred și toate personajele noastre vor lupta împotriva – sau vor cădea pradă – acestui adevăr întunecat.”

Sezonul 2 din The Handmaid’s Tale va fi lansat în Aprilie pe Hulu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro