(P) Bucură-te de aromele celei mai vibrante fuziuni

Care a fost cel mai relaxant moment din viața ta? Imaginează-ți că îl poți retrăi la nesfârșit, ori de câte ori simți nevoia. E drept: nu poți lua cu tine peisajul din vacanța care te-a lăsat fără suflare sau plaja exotică de unde nu ai mai fi plecat niciodată, dar poți lua cu tine băutura inovatoare care te va transporta direct în acel moment. Deschide o sticlă de FUZETEA și lasă-te cuprins de o experiență unică și complexă care îți va reîmprospăta creativitatea și te va face să mergi înainte!

Viețile noastre sunt din ce în ce mai agitate, ne găsim cu greu timp pentru noi înșine și nu reușim să ne deconectăm așa cum ne-am dori. Din fericire, o fuziune neașteptată între extractul de ceai, sucurile de fructe și ierburi aromatice vine în ajutorul nostru! Creează-ți un cadru în care momentele tale de liniște și relaxare sunt pe primul plan. Elementul definitoriu? FUZETEA. În ton cu filosofia FUZETEA este și artista româno-americană de renume mondial, Alexandra Nechita, a cărei artă și personalitate descriu perfect starea de spirit și nu în ultimul rând, mixul de culori și arome al FUZETEA.

Alexandra Nechita, Ambasadorul Brandului FUZETEA, știe cât de important este timpul pentru propria persoană și pauzele pe care ți le acorzi atunci când îți dorești să performezi. Inspirația poate veni din cele mai neașteptate locuri, așa că reconectează-te și stimulează-ți creativitatea picătură cu picătură savurând FUZETEA.

Fie că iubești aroma ispititoare a fructelor exotice, senzația înviorătoare a lămâii sau cauți răsfățul hibiscusului în armonie cu piersicile, fii gata de noi experiențe unice. Pregătește-te de o desfătare totală a simțurilor și descoperă fuziunea vibrantă în cinci variante incomparabile: Black Icetea Lemon Lemongrass, Black Icetea Peach Hibiscus, Green Icetea Lime Mint, Black Iceatea Forest Fruits și Black Iceatea Mango Pineapple. Și pentru ca totul să fie în armonie perfectă, FUZETEA reprezintă o opțiune cu un conținut scăzut de calorii (19-20 de calorii per 100ml, în funcție de aromă), fiind îndulcit cu un amestec de zahăr și îndulcitor hipocaloric extras din frunze de stevia.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro