(P) Cum să vă pregătiți pentru venirea pe lume a gemenilor

Așteptați gemeni? Pregătirea pentru venirea pe lume a minunilor voastre vi se pare complicată? Nu ar trebui să fie deloc așa. Ar fi bine să începeți pregătirea chiar din primele luni de sarcină. În această perioadă veți avea mai multă energie și mai mult chef de cumpărături.

De asemenea, este important să întocmiți o listă cu lucrurile de care aveți nevoie în momentul venirii pe lume a gemenilor. Întocmirea unei liste vă va ajuta să vă stabiliți un buget pe care să-l respectați, achiziționându-vă doar lucrurile esențiale.

Stilul de viață este primul lucru la care trebuie să vă gândiți. Gemenii vor avea camere separate sau vor sta în aceeași cameră? Îi veți alăpta la sân sau îi veți hrăni cu biberonul? Ce fel de cărucior pentru gemeni vreți? Ce fel de haine doriți? De cât buget dispuneți? Răspunsurile la aceste întrebări vă vor ajuta să vă faceți o idee despre cum trebuie să decurgă pregătirile.

Cumpărăturile pentru doi copii pot fi costisitoare. Rețineți că sunt multe lucruri de care gemenii nu vor avea nevoie sau pe care nu le vor folosi în primele luni. Cumpărați doar lucrurile de care aceștia au nevoie în primele săptămâni.

În prezent, există o gamă variată de magazine cu produse pentru copii. Acestea pun la dispoziția clienților o gamă largă de oferte. Oferte foarte bune pentru cei mici veți găsi oricând în magazinele online.

Unul dintre magazinele online cu produse pentru copii, în care vă recomandăm să intrați, este puimic.ro. Aici veți găsi foarte multe produse utile pentru copii. Puteți intra în acest magazin după ce v-ați făcut lista cu lucrurile esențiale pentru gemenii voștri.

Lista cu lucruri esențiale pentru gemeni poate include următoarele lucruri:

– un jurnal al gemenilor (o agendă în care treceți programul celor mici)

– 1 sau două pătuțuri

– 2 scaune auto pentru copii

– cărucioare gemeni

-cearceafuri pentru pătuțuri

– păturici groase (pentru iarnă)

-scutece

-șervețele pentru bebeluși

– haine pentru bebeluși

– prosoape

– loțiune pentru bebeluși

– șampon pentru bebeluși

– 2 termometre

– biberoane etc.

Ce puteți cumpăra dacă intrați pe puimic.ro? Cărucioare pentru gemeni, scaune auto copii, scaune de masă, leagăne electrice, pătuțuri co-sleeping, leagăne clasice, premergătoare, saltele de înfășat, păturici, prosoape, genți organizator pentru cărucior etc.

După cum deja am precizat, stilul de viață va juca un rol foarte important în alegerea lucrurilor de care gemenii vor avea nevoie în primele luni. De aceea este bine să întocmiți o listă cu lucrurile necesare. Aceasta vă va ajuta foarte mult când începeți pregătirile.

Este binecunoscut faptul că cei mici dorm mult mai bine dacă sunt scoși la plimbare. Plimbarea bebelușilor dimineața este o sursă excelentă de vitamina D datorită expunerii la soare. Dacă vă veți plimba bebelușii 15 minute pe zi, veți observa diferența. Copiii plimbați des sunt mai plini de energie decât cei care stau mult timp în casă.

În plus, plimbându-i vor avea oportunitatea de a explora lumea. Fiecare sunet, fiecare miros le oferă bebelușilor experiențe valoroase.

Așadar, este important să vă plimbați des bebelușii. Din acest motiv, unul dintre cele mai importante lucruri care trebuie achiziționate este căruciorul pentru gemeni.

Pe puimic.ro veți găsi o gamă variată de cărucioare pentru gemeni, precum Mikado Duet sau Mikado Twin. Din gama de cărucioare Mikado Duet puteți alege căruciorul Mikado Duet Lux 3 în 1. Acesta este un cărucior pentru gemeni, utilizabil de la naștere până la vârsta de 3 ani.

Este prevăzut cu capotine mari, separate, silențioase, reglarea lor se face fără zgomot care ar putea trezi copiii. Mânerul căruciorului este reglabil pe înălțime, scaunele sunt reversibile, reglabile independent în mai multe poziții, inclusiv până la poziția orizontală. Se manevrează ușor pe orice teren. Dispune de centură de siguranță în 5 puncte, cu protecții pentru umeri, roți gonflabile mari, roți anterioare pivotante și blocabile, bare de siguranță căptușite pentru scaunele sport, frână pe roțile din spate, coș de cumpărături mare și încăpător, cu buzunar posterior adițional etc.

Însă, pentru a alege modelul potrivit, dacă locuiți în Târgu-Mureș, puteți merge la depozitul firmei pentru a vedea mai multe modele de cărucioare Mikado. Aici veți descoperi

PS: Nu uitați să vă achiziționați și o geantă organizator. O astfel de geantă vă va ajuta să organizați și să păstrați în siguranță lucrurile copiilor în timpul plimbărilor. Pe puimic.ro veți găsi o gamă variată de astfel de genți. Spor la cumpărături!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro