TOP 5 trucuri de design interior care te vor face să iubești faptul că locuiești singură!

Te-ai mutat singură de curând, dar încă stai pe gânduri pentru că nu știi dacă asta a fost cea mai bună decizie? Își spunem că da, cel puțin dacă privești lucrurile din perspectiva noastră! Gândește-te doar câtă libertate ai de a-ți amenaja casa așa cum îți place, mai ales că poți utiliza întreg spațiul disponibil doar pentru tine. Vezi care sunt cele mai tari trucuri de design interior care te vor face să iubești faptul că locuiești singură!

 

  • Cromatica? Fără compromisuri!

 

Una dintre cele mai bune părți de care poți să profiți atunci când locuiești singură este că nu trebuie să faci niciun fel de compromis în ceea ce privește conceperea designului interior al casei. Așadar, dă frâu liber imaginației și dorințelor pe care le ai și alege-ți o cromatică potrivită cu personalitatea ta și cu stilul de viață pe care îl ai. Vrei să îți vopsești pereții dormitorului în roz? Ești liberă s-o faci! Poți chiar să optezi pentru o nuanță țipătoare, nu va fi nimeni care să te tragă la răspundere pentru asta!

 

  • Creează zone de socializare

 

Doar pentru că locuiești singură nu înseamnă că trebuie să renunți la amenajarea spațiilor din casa ta, ideale pentru socializare. Atunci când primești vizita prietenelor, a iubitului sau a familiei este drăguț să îi inviți într-un living amenajat cu gust. De aceea, alege mobilierul potrivit pentru sufragerie: o canapea extensibilă, o măsuță de cafea și o mobilă minimalistă pe care, din nou, o poți alege după bunul plac!

 

  • Fă exces de flori!

 

Plantele de apartament și florile proaspăt tăiate sunt accesorii de design interior must-have, în orice casă. Cu atât mai mult, atunci când locuiești singură, ele însuflețesc atmosfera, înfrumusețează casa și îți transmit o energie bună, încântându-le cu coloritul și parfumul lor. Așadar, dacă locuiești singură, ar trebui să uiți de alte obiecte de decor banal și să faci exces de aranjamente florale!

 

  • Amenajează-ți sanctuarul de liniște

 

Indiferent dacă vorbim despre o măsuță de make-up, cu o oglindă generoasă și cu multe sertare pentru a-ți depozita toate produsele și accesoriile de machiaj, sau dacă vorbim despre un birou în care să poți scrie pe blogul tău, ori despre un spațiu pentru citit, e foarte important să îți amenajezi un mic colț de rai. Orice pasiune ai avea, atunci când stai singură ai posibilitatea de a stabili un loc dedicat acesteia!

 

  • Spa chiar la tine acasă? DA!

 

De ce să mergi la SPA când poți să-ți transforma baia într-un mic centru de relaxare? E simplu să faci asta când ai casa doar pentru tine, deoarece nu vei fi constrânsă de preferințele unei alte persoane. Lumânări parfumate, uleiuri esențiale, puțină muzică bună și gata –  ai liber să te destinzi!

Foto: https://images.pexels.com/photos/364362/pexels-photo-364362.jpeg?auto=compress&cs=tinysrgb&dpr=2&h=750&w=1260

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro