Un nou proiect Verita International School și Outer.ro

Verita International School împreună cu Outer.ro pregătește un proiect special – Excited about Learning | Mantle of the Expert Approach, un eveniment complex (conferință, masterclass și training) pentru profesorii și părinții care își doresc să afle mai multe despre cum să revitalizeze curiozitatea și pasiunea copiilor pentru cunoaștere.

Excited about Learning | Mantle of the Expert Approach, un nou proiect Verita International School și Outer.ro

În cadrul evenimentului vor veni doi speakeri și lectori care vor povesti despre predarea prin drama creativă, (“Drama for Learning”), sistem creat de britanica Dorothy Heathcote (29 August 1926 – 8 octombrie 2011). Cei doi speakeri sunt: Luke Abott, fost student al Dr. Heathcote și fondator al Mantle of the Expert și Richard Kieran, membru al UK National Training Team și director al școlii Mantle of the Expert din Worcestershire.

Mantle of the Expert a început să fie pusă în aplicare în grădinițe și în școli în anii ’80, iar în 1994, Dorothy Heathcote a publicat și manualul „Drama for Learning“, alături de Gavin Bolton.

Evenimentul va avea loc la finalul lunii mai, datele exacte urmând să fie anunțate săptămâna aceasta.

Conferința (pentru părinți și profesori) 24/26 mai

Masterclass – 3 zile (pentru profesori) 24, 25, 26 mai (conferința inclusă)

Training – 1 zi (pentru profesori) 26 mai (pe durata întregii zile + conferința inclusă)

La conferință vor fi prezenți profesori din toată țara, mulți dintre ei de la școli de stat iar expunerea și promovarea vor fi pe măsura celei de la conferința lui John Hunter, din septembrie trecut.

Mai multe detalii, aici.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro